15jan 2022
Shamanic Systemic Deep Journey - 7 Days 7 Layers

Nanna Nicole ~ Medizijnsvrouw
Scheveningen - Den Haag

Een prachtige reis waar sjamanistische rituelen en ceremonies in combinatie met systemisch werk, energetisch werk en gewoon oldschool denk- en voelwerk in elkaar overlopen en elkaar afwisselen.

7 dagen. 7 lagen. Een complete reis. Van voor de geboorte, na de geboorte, je gezin van herkomst, het leven wat je tot nu toe geleefd hebt, tot wat er nog mag komen en de vorm waarin je dat zou willen léven. Vanuit jouw eigen unieke ware authentieke jij. Voorbij de maskers, voor bij de angsten, voorbij of juist door eventuele trauma’s heen. Zakken tot je diepste Zijn. Jouw eigen (kracht-) bron.

Ik kan niet zeggen wat er in deze 7 dagen met jou gebeurt. Welke delen van jou geraakt worden of niet geraakt worden. Of je er een ‘beter’ mens van wordt. Ik geloof er in dat iedereen eigenlijk al ‘perfect’ is in het moment. Wel een rijker mens. Verrijkter. Ik weet ook dat je enorm veel zult ervaren en nieuwe mogelijkheden zult ontdekken, in jezelf, in de wereld om je heen. En dat het magisch zal zijn. Ook als het zeer doet. En dat we zullen huilen. Dat we zullen lachen. Reizen. Dansen. Klinken. Raken. Ons verwonderen. Dat we met andere ogen naar onszelf, de wereld, en dat we niet kunnen zien zullen kijken. Er helderheid zal ontstaan, ook als het verwarrend lijkt. In het kleine en in het grootse. In het zichtbare, het niet zichtbare met het blote oog en het Al-Omvattende.

Voel je een ‘ja’ in je hart & ziel? Laat het op tijd weten. Ik werk in dit persoonlijke traject met maximaal 4 deelnemers, zodat er altijd voldoende ruimte, tijd en aandacht is voor iedereen.

Informatie

15 jan 2022 | 12 februari - 12 maart - 09 april - 21 mei - 11 juni - 02 juli 2022
10.00 - 19.00
1.750,0 incl.
Minimaal 2 deelnemers.
Maximaal 4 deelnemers.

Waar?

Koek & Hopi
Keizerstraat 40B
2584 BK Scheveningen - Den Haag

Shamanic Systemic Deep Journey - 7 Days 7 Layers