22okt 2021
Mahatma Avatar van Synthese Practitioner

Diyavision
Den Haag

Mahatma is de nieuwetijds energie van dit Gouden tijdperk en de Mahatma is continue onderhevig aan transformatie. Wanneer jij met deze energie werkt transformeer jij steeds automatisch mee naar een hoger niveau van bestaan.

Tijdens deze prachtige driedaagse training maak je kennis met de Mahatma energie.

Mahatma is de nieuwetijds energie van dit Gouden tijdperk en de Mahatma is continue onderhevig aan transformatie. Wanneer jij met deze energie werkt transformeer jij steeds automatisch mee naar een hoger niveau van bestaan. We zijn het nieuwe tijdperk in gegaan en gelukkig zijn we er nu aan toe om dat wat eigenlijk ons geboorterecht is weer terug te claimen en in te zetten voor onze persoonlijke groei en voor de gehele mensheid.
De Mahatma is het volledige spectrum van de Bron/Vader/Moeder/God/de Divine en vertegenwoordigt alle stralen van de Bron. Er bestaan verschillende healingsystemen in de wereld maar geen enkele is zo uitgebreid en gaat zo diep tot in de essentie als de Mahatma Avatar van Synthese.

Ben jij er klaar voor om een begin te maken met het terugclaimen van jouw geboorterecht en meesterschap?

Meld je dan nu aan voor deze training. Investering in jezelf € 297. Ik vertel je graag meer over de training: stuur een privébericht of kijk op mijn website diyavision.

Informatie

22 okt 2021 t/m 24 okt 2021 | 3 dagen van 9.30 - 17.00 uur
9.30 - 17.00
297,00
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Den Haag
Tedingeroord 15
2493 ZE Den Haag

Contact

Mahatma Avatar van Synthese Practitioner