Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

13okt 2021
werkplaats lief voor jezelf (voor vrouwen tussen de 20 en 40 jaar)

Heidi Vijverberg, therapie & coaching
Den Haag

Ben jij ook zo moe van die hoge lat waar je steeds maar niet bijkomt? Zou je wel wat liever voor jezelf willen zijn? Join the club! In deze werkplaats ga je al delend en spelend onderzoeken hoe dit mechanisme (niet) werkt voor jou!

In mijn praktijk ontmoet ik veel jonge vrouwen die worstelen met de druk die ze vanuit anderen en de maatschappij voelen, en die ze zichzelf ook opleggen. Die proberen te voldoen aan een ideaalplaatje, maar daar steeds opnieuw in falen. En zich daardoor een mislukkeling kunnen voelen, of zich schamen. Die zich steeds weer vergelijken met anderen, en er daarbij bekaaid afkomen. Want de ander is altijd mooier, slimmer, succesvoller, zelfverzekerder. Herken je dit? Een beetje misschien? ;-) Je wilt zo graag genieten, ontspannen, loslaten en lief zijn voor jezelf. Maar hoe doe je dat nou toch? Dat ga je onderzoeken, in deze werkplaats, met andere vrouwen die met hetzelfde worstelen. Lotgenoten! Dat kan zo fijn zijn. We gaan veel herkennen, uitwisselen, lachen, huilen, spelen. Delen en oefenen, door middel van opstellingen, visualisaties, intuïtief schrijven, elkaar bevragen. 

Informatie

13 okt 2021 t/m 12 jan 2022 | De werkplaats vindt eens in de twee weken plaats op woensdagavond, van 19.15 tot 21.45 uur.
19.15 - 21.45
385,00 Voor zelfstandigen en bedrijven is dit bedrag excl. BTW. Je kunt ook gespreid, per werkplaatsdag, be
Minimaal 6 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

In mijn praktijk
Westeinde 175P
2512 GX Den Haag

werkplaats lief voor jezelf (voor vrouwen tussen de 20 en 40 jaar)