Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

17mrt 2021
Verstilling: Sjamanistische verdiepingsdag.

Ruimte voor Ontwikkeling
Den Haag

Een dag om je op een sjamanistische manier te verbinden met de energie van het Noorden en te verstillen. We werken met het medicijnwiel en zullen een trancereis maken. We bewaren afstand en de ruimte wordt goed geventileerd.

We bevinden ons in januari in het hartje van de winter. Een mooie periode om met je aandacht naar binnen te keren en te verstillen. Ook in de natuur kun je de vertraging en de verstilling waarnemen en ervaren. De bomen zijn kaal en dat blijft nog even zo tot ze weer gaan uitlopen.

Op deze dag komen ook wij tot stilstand en zoomen in op wat er zich in ons op een dieper nivo afspeelt. We gebruiken hiervoor sjamanistische technieken en oefeningen. We zullen op deze dag de energie van het Noorden, de plaats in het medicijnwiel, waar we ons dan bevinden, verder onderzoeken. Het is ook de plaats, van waaruit we het makkelijkste contact kunnen leggen met onze voorouders. We gaan werken met het medicijnwiel en zullen een trancereis gaan maken.

Deze dag is bedoeld voor iedereen, die zich al een basis in het sjamanisme verworven heeft  (bij mij of bij iemand anders) en daarin verdere inspiratie zoekt en gevoed wil worden.

Informatie

17 mrt 2021 | De volgende verdiepingsdag is op 14-04-2021.
10.00 - 17.00
125,00

Waar?

Rumte voor Ontwikkeling
Q.A.Nederpelstraat 49
2552 Den Haag

Contact

Verstilling: Sjamanistische verdiepingsdag.