29nov 2020
Masterclass: De Kracht van Adem & Meditatie

Art of Living Nederland
Den Haag

Dit is de masterclass waarin je direct tot rust en op adem komt met vredesambassadeur Sri Sri Ravi Shankar. Tijd om naar ‘binnen’ in jezelf te gaan. En je rust te vinden temidden van alle onzekerheid.

Al jaren reist Sri Sri Ravi Shankar onvermoeibaar de wereld rond. Waar hij komt deelt hij zijn inspiratie en wijsheid, uplift hij massa’s mensen met zijn energie en brengt hij zijn boodschap van vrede en verbondenheid. Tot Corona had hij een reisschema waar je u tegen zegt en was hij bijna niet bij te houden. Inmiddels heeft hij online miljoenen mensen weten te bereiken. Met online talks, discussies, meditaties en zelfs een meditatie challenge. Wij zijn heel nieuwsgierig naar de online masterclass over Adem en Meditatie dat op het programma staat. Dit is de masterclass waarin je direct tot rust en op adem komt in een tijd wanneer ‘buiten zijn’ beperkt mogelijk is. Tijd om naar ‘binnen’ in jezelf te gaan. En je rust te vinden temidden van alle onzekerheid. Wie leidt je daar beter heen dan humanitair en spiritueel leider Sri Sri Ravi Shankar?

Vertaling is aanwezig.
Koop hier je ticket: sbit.do/SriSri29Nov

In 1981 heeft hij Art of Living opgericht, de humanitaire en educatieve, non-profit vrijwilligersorganisatie, met als visie: stressvrije en geweldloze samenleving. 

Informatie

29 nov 2020
15.00 - 17.00
37,00 € 37 - € 57

Waar?2516 BA Den Haag

Masterclass: De Kracht van Adem & Meditatie