Mindfulness bij Zwangerschap, Bevalling en Moederschap

Mind in Geboorte
Den Haag

Verschillende zwangerschapscursussen, cursussen voor na de geboorte, ouderschapscursussen en individuele begeleiding en consulten. Mindfulness is steeds de leidraad, de effectieve aanpak van angst en stress vaak aanleiding voor de keus.

Op dit moment biedt Mind in Geboorte mindfulnessconsulten aan voor zwangere vrouwen met angst voor de bevalling.

Mind in Geboorte heeft verschillende zwangerschapscursussen, cursussen voor na de geboorte, ouderschapscursussen en individuele begeleiding en consulten ontwikkeld. Steeds is mindfulness rond zwangerschap, geboorte en ouderschap de leidraad, vaak zijn angst en stress de reden waarom (aanstaande) ouders kiezen voor deze vorm van begeleiding. In de jaren negentig in de USA ontwikkeld door Nancy Bardacke, onderzocht en doorontwikkeld door Irena Veringa, mindfulness trainer, verloskundige, wetenschappelijk onderzoeker aan de Universiteit van Amsterdam, en ervaringsdeskundige. Irena traint ook verloskundigen en andere zorgverleners rond zwangerschap en geboorte. Locatie Den Haag. Kijk voor de verschillende cursussen, inschrijven en meer  informatie op de website Mind in Geboorte.

Over Mind in Geboorte

Ik ben mindfulness trainer, wetenschappelijk onderzoeker, docent en verloskundige. Tijdens mijn 25 jaar lange werk als eerstelijns verloskundige heb ik vele processen van het geboren worden van baby’s en moeders mogen begeleiden. Sinds 2012 ben ik actief als Mindfulness Based Childbirth & Parenting (MBCP) trainer gespecialiseerd in angst bij zwangere vrouwen, en nu ook als Mindful met je baby trainer. Ik onderzoek beide trainingen aan de Universiteit van Amsterdam. Ik werk nauw samen met Nancy Bardacke, de ontwikkelaar van MBCP en Eva Potharst, de ontwikkelaar van Mindful met je baby.


Mind in Geboorte

Irena Veringa

Westeinde 175r
2512 GX Den Haag

Mindfulness bij Zwangerschap, Bevalling en Moederschap