Inspiratie voor meer eenvoud en essentie

Zijnsgewijs Coaching
Monster

Verlang je naar meer eenvoud en ruimte in je leven? Zodat je je kunt bezighouden met wat jou ten diepste voedt? In deze gratis inspiratiemails vind je praktische tips en audio's om je te helpen vanuit bezieling te leven.

Waar wil je dat je leven over gaat? Wat voedt jou, en hoeveel ruimte krijgt dat?

Wie niet bewust ruimte vrijmaakt voor wat telt, zal merken dat het leven zich vult met ruis. Je bent er druk mee, zonder dat het je echt vervult.

Maar hoe doe je dat, ruimte vrijmaken? En wat telt er eigenlijk ècht, voor jou? Waar begin je, en hoe voorkom je dat je al snel in oude patronen terugvalt? En wat doe je met die subtiele stemmetjes in je hoofd die, als je niet oplet, zorgen dat alles blijft zoals het is?

In deze gratis inspiratiemails deel ik mijn kennis en ervaringen met je. Soms stuur ik een audio mee, die je helpt om contact te maken met dat heldere, diepere weten in jou. Want het is ons hart, en niet ons hoofd, dat de wijsheid in pacht heeft.

Ik geloof dat de wereld een mooiere plek wordt als we weer bezieling in ons leven brengen. En daar help ik je graag bij.

Over Zijnsgewijs Coaching

Mijn naam is Carmen Cools. Ik werkte 10 jaar als neuropsycholoog en mindfulnesstrainer toen ik ontslag nam om eindelijk werk te gaan maken van mijn diepe verlangen naar meer natuur, rust, focus en betekenis. Ik had nooit durven dromen dat ik uit zou komen waar ik nu ben: een leven vol flow, inspiratie, voldoening en plezier, waarbij ik ook nog het gevoel heb dat ik andere mensen help en inspireer door gewoon te zijn wie ik echt ben.

Inmiddels coach en inspireer ik andere vrouwen om eveneens te gaan luisteren naar hun sluimerende verlangens: om keuzes te gaan maken die passen bij wie ze ècht zijn en te gaan doen wat ze ècht leuk en belangrijk vinden. 

Zodat ze hun eigen, unieke pad kunnen gaan volgen, en zodat OVERLEVEN verandert in LEVEN. 

Zodat drukte, ruis en afleiding plaatsmaken voor flow, plezier en voldoening. 

Mijn manier van werken en leven kenmerken zich door aandacht, puurheid en eenvoud. Ik ben wie ik ben: ontspannen mezelf, zonder opsmuk, met open aandacht voor wat zich aandient. Dat is mijn kracht, en tegelijkertijd een inspirerende uitnodiging aan de mensen waarmee ik in aanraking kom: wees alsjeblieft jezelf, dan ben je op je mooist en krachtigst. Verder ben ik 'down to earth': spiritualiteit heeft voor mij niets te maken met zweverigheid. Ik hou van helder, concreet en praktisch. Waar ik ook van hou zijn stapels boeken, thee, mijmeren en kamperen in de natuur - alleen of met mijn gezin.

Meer over mij vind je op mijn site. 


Zijnsgewijs Coaching

Carmen Cools


Monster

Lid van beroepsvereniging

Inspiratie voor meer eenvoud en essentie