Cursussen en workshops om inzicht te krijgen in je body & mind

Pure Being, praktijk voor innerlijke groei
Voorburg

De cursussen zijn gericht om te onderzoeken waar je tegenaan loopt in je leven en hoe je dat kunt veranderen. Ik werk vanuit persoonlijke aandacht & openheid. Ook ontvang je praktische informatie die je in je dagelijks leven kunt gebruiken.

De cursussen zijn gericht om te onderzoeken waar je tegenaan loopt in je leven en hoe je dat kunt veranderen. Ik werk vanuit persoonlijke aandacht & openheid. Ook ontvang je praktische informatie die je in je dagelijks leven kunt gebruiken. Er wordt gewerkt in een veilige en open setting waarin ruimte is voor jouw inbreng. Je bent onderdeel van een kleine groep van 4 tot 8 personen met als locatie Voorburg

Over Pure Being, praktijk voor innerlijke groei

Mijn naam is Marjolein Zeelenberg. Ik ben 49 jaar en woon samen met mijn vriend en 2 kinderen in Voorburg. 

Als 19-jarige ben ik begonnen met mijn zoektocht. Omdat ik regelmatig ziek was, ben ik gaan onderzoeken hoe ik dit kon veranderen. In de loop van de jaren heb ik veel diverse opleidingen en cursussen gevolgd. Ik kwam erachter dat mijn gevoelige lichaam een signaal gaf als er iets dwarszat. Dat vond ik heel vaak zeer vervelend. Ik was dan ook vaak ziek (migraine, vermoeidheid, darmproblemen, voedselintolernaties). Het is een tocht van vallen en opstaan. Telkens weer nieuwe inzichten :) .

Gelukkig kan ik nu mijn gevoelige lichaam als hulp zien. Mijn lichaam geeft namelijk precies aan wat ik nodig heb. Ik ben erachter gekomen dat mijn lichaam mijn kompas is. Samen met mijn sensitiviteit en praktisch vermogen gebruik ik dit in mijn praktijk.

Mijn lichaam is één aspect van mijn ontdekkingstocht. Anderzijds ben ik in de afgelopen 30 jaar vele aspecten tegengekomen uit mijn verleden die mij gevormd hebben tot wie ik nu ben. Ik heb veel trauma's mogen helen in mezelf op allerlei verschillende manieren. Dit helpt mij in mijn praktijk omdat ik zelf zo goed weet waar de ander doorheen gaat. 


Pure Being, praktijk voor innerlijke groei

Marjolein Zeelenberg

Oosteinde 293
2272 AE Voorburg

Cursussen en workshops om inzicht te krijgen in je body & mind