Akasha Reading & Clearing - Soul Realignment

Saskia Willockx - Meer Innerlijke Vrijheid
Online

Doorbreek zelf-sabotage en ervaar meer vreugde, vrijheid en onafhankelijkheid. Vind helderheid, rust en acceptatie in jezelf met Soul Realignment, online coaching en ACT (Acceptatie & Commitment Therapie). Eerste gesprek gratis.

Verlang je naar meer rust in denken en voelen?

 • Inzicht in je emoties en gedachten en leren daar beter mee omgaan
 • Leren goede keuzes te maken en kunnen meebewegen met verandering
 • Transformatie van psychosomatische klachten
 • Beter begrijpen waarom iets in je leven gebeurt, inzicht in het grotere geheel
 • Losbreken uit oude patronen, conditioneringen en blokkades

Wat kun je van mij verwachten:

 • Ik begeleid moedige mensen die echt willen groeien en bereid zijn uit hun comfortzone te stappen
 • Ik bied concrete tools en inspiratie om je mentaal, emotioneel en spiritueel verder te ontwikkelen
 • Als katalysator help ik je om gemakkelijker en sneller je nieuwe weg te vinden

Aanbod: 

 • Soul Realignment: Reading, Clearing en Healing via de Akashic Records (Akasha Kronieken)
 • Coaching / zielscoaching
 • Therapie met ACT (Acceptatie en Commitment Therapie)

Kijk op mijn website voor uitgebreide informatie.

Over Saskia Willockx - Meer Innerlijke Vrijheid

Mijn waarom

Ik heb een diep besef van kwetsbaarheid en menselijk lijden. Ik werk vanuit compassie en heb een sterke drijfveer vanuit mijn ziel om inspirerend en dienstbaar te zijn en zo het lijden van mensen te helpen verlichten. 

Ik ben

enthousiast, nieuwsgierig en avontuurlijk. Blij als er weer iets nieuws te ontdekken valt. Oprecht geïnteresseerd in jou, wie jij bent, wat jou beweegt en hoe ik je kan helpen. 

Ik heb veel gereisd en geleerd van andere culturen en spirituele stromingen. In China en Hawaii gewoond en daar gestudeerd. Gezwommen met wilde dolfijnen en walvissen. Gefluisterd met tamme paarden.

Ik was een indigo-kind in een tijd dat die term nog niet bestond. Gevoelig, dromerig, idealistisch, introvert. Op mijn 9e ging ik spontaan in lotushouding voor het Boeddhabeeld zitten dat mijn moeder had gekocht. Voor mij de gewoonste zaak van de wereld, mijn katholieke ouders begrepen er niets van. Ging op mijn 16e mediteren en actief het spirituele pad bewandelen. De ontdekkingsreis gaat steeds door.

Zingeving en keuzevrijheid

Heb heftige dingen meegemaakt die ik niemand zou toewensen.Toch hadden ook die ervaringen zin. Of misschien heb ik ze zelf wel zin gegeven: een traumatische jeugd, ernstig nekletsel, baarmoeder kanker. Als ik er op terugkijk waren het belangrijke initiatiefasen in mijn leven. 

Ik geloof dat we altijd een keuze hebben, al is het maar in de manier hoe we naar iets kijken en hoe we over iets denken. Ook als het leven iets op je bordje legt waar je niet om hebt gevraagd en wat je niet wilt, kun jij je innerlijke houding bepalen.

Mijn levenservaringen hebben me innerlijk verruimd en verrijkt. Mede daardoor ben ik in staat een veilige sfeer te creëren en je de ruimte te geven om te ontdekken wie je in essentie bent, wat je innerlijke hulpbronnen zijn en hoe je die beter kunt benutten.


Meer Innerlijke Vrijheid

Saskia Willockx


Online

Akasha Reading & Clearing - Soul Realignment