Akasha Reading & Clearing - Soul Realignment

Saskia Willockx - Meer Innerlijke Vrijheid
Online

Doorbreek zelf-sabotage en ervaar meer vreugde, vrijheid en onafhankelijkheid. Vind helderheid, rust en acceptatie in jezelf met Akashic Readings en Soul Realignment. Sessies zijn online via Zoom, je ontvangt opnames voor herbeluisteren.

Ben jij toe aan een nieuwe fase in je leven?

Als je merkt dat je vast zit blijft zitten in je leven, ondanks alle inspanningen, dan is het goed om op zielsniveau naar een oplossing te zoeken. Daar ligt vaak een logische verklaring voor iets waar je in je dagelijks leven niet de vinger op kunt leggen maar wat je wel belemmert.

Problemen kunnen zich uiten op allerlei terreinen van je leven: gezondheid, werk en inkomen, relaties met anderen en de relatie met jezelf.

Steeds negatieve patronen herhalen of het botsen tegen een glazen plafond ga je met Soul Realignment definitief achter je laten.

Geen slachtofferschap, zelf-sabotage of depressie meer

Soul Realignment Akasha Readings geven je inzichten hoe disfunctionele patronen zijn ontstaan in je ziele historie en hoe je in je huidige leven, door middel van positieve actie, die oude patronen transformeert. De clearing van je Akashic Record maakt daarvoor de weg vrij en jij weet na de sessie wat je praktisch kunt doen of mag laten.

Soul Realignment is gericht op het zelf kunnen transformeren van je leven en daarmee zeer bekrachtigend en geaard.

De reading en clearing gebeuren online. Je krijgt na afloop geluidsopnamen die je zo vaak kunt beluisteren als je wilt. Iedere keer zal het je  diepere healing en inzichten geven.

Lees svp mijn website en blogs waarin je ontdekt wat de Akashic Readings jou kunnen bieden.

Over Saskia Willockx - Meer Innerlijke Vrijheid

Mijn waarom

Ik heb een diep besef van kwetsbaarheid en menselijk lijden. Ik werk vanuit compassie en heb een sterke drijfveer vanuit mijn ziel om inspirerend en dienstbaar te zijn en zo het lijden van mensen te helpen verlichten. 

Ik ben

enthousiast, nieuwsgierig en avontuurlijk. Blij als er weer iets nieuws te ontdekken valt. Oprecht geïnteresseerd in jou, wie jij bent, wat jou beweegt en hoe ik je kan helpen. 

Ik heb veel gereisd en geleerd van andere culturen en spirituele stromingen. In China en Hawaii gewoond en daar gestudeerd. Gezwommen met wilde dolfijnen en walvissen. Gefluisterd met tamme paarden.

Ik was een indigo-kind in een tijd dat die term nog niet bestond. Gevoelig, dromerig, idealistisch, introvert. Op mijn 9e ging ik spontaan in lotushouding voor het Boeddhabeeld zitten dat mijn moeder had gekocht. Voor mij de gewoonste zaak van de wereld, mijn katholieke ouders begrepen er niets van. Ging op mijn 16e mediteren en actief het spirituele pad bewandelen. De ontdekkingsreis gaat steeds door.

Zingeving en keuzevrijheid

Heb heftige dingen meegemaakt die ik niemand zou toewensen.Toch hadden ook die ervaringen zin. Of misschien heb ik ze zelf wel zin gegeven: een traumatische jeugd, ernstig nekletsel, baarmoeder kanker. Als ik er op terugkijk waren het belangrijke initiatiefasen in mijn leven. 

Ik geloof dat we altijd een keuze hebben, al is het maar in de manier hoe we naar iets kijken en hoe we over iets denken. Ook als het leven iets op je bordje legt waar je niet om hebt gevraagd en wat je niet wilt, kun jij je innerlijke houding bepalen.

Mijn levenservaringen hebben me innerlijk verruimd en verrijkt. Mede daardoor ben ik in staat een veilige sfeer te creëren en je de ruimte te geven om te ontdekken wie je in essentie bent, wat je innerlijke hulpbronnen zijn en hoe je die beter kunt benutten.


Meer Innerlijke Vrijheid

Saskia Willockx


Online

Akasha Reading & Clearing - Soul Realignment