Inspiratie voor Innerlijke Vrede

Stichting Peace in the Park
Den Haag

Inspiratieboek voor innerlijke vrede, een bijbehorende workshop en het boekje speciaal voor kinderen: Jouw vrede als superkracht

Innerlijke vrede: concreet, begrijpelijk en levendig… vrede persoonlijk én gezamenlijk nog meer onderdeel te kunnen laten worden van onze samenleving. In het 'Inspiratieboek voor innerlijke vrede' is de betekenis van vrede eenvoudig en kernachtig samengevat in allerlei facetten: vrede als rust in je eigen hoofd, vrede als basis van waaruit je samenleeft, vrede als een persoonlijke beleving, waar je op terug kunt vallen op moeilijke momenten en in onrustige tijden.

Op aanvraag worden in de stad workshops gegeven. 'Inspiratie voor innerlijke vrede' is een interactieve en ook reflectieve workshop waarbij de ervaring van innerlijke vrede voorop staat. De inhoud kan aangepast worden aan de specifieke (beroeps)groep en ook aan de tijdsduur van de workshop. Variërend van een uur tot een dagdeel, met of zonder dialoog of kunstzinnige oefening en vanuit diverse invalshoeken, wordt elk programma op maat samengesteld. Meer weten? Neem contact met ons op. De workshops zijn gratis; een onkostenvergoeding is welkom. De prijs van het Inspiratieboek voor innerlijke vrede is 7 euro. Het boekje is ook te bestellen en kan opgestuurd worden.

Ook op scholen en in buurthuizen voor kinderen van 8 t/m 12 jaar met het boekje 'Jouw vrede als superkracht'. Dit boekje is net als de workshops gratis. Een onkostenvergoeding is welkom.

Over Stichting Peace in the Park

Stichting Peace in the Park werkt vanuit de onderstaande visie: “Wij zien een Den Haag waar vrede zichtbaar leeft in mensen. Vrede als universele kracht ongeacht religie, cultuur of afkomst. Vrede als innerlijke dimensie die je dichter bij jezelf, je buurt en je stadsgenoten brengt. Vrede als bron die mensen inspireert zich te verbinden met anderen of actie te ondernemen en initiatieven te ontplooien”.

Deze visie is vertaald naar een centrale boodschap, welke luidt: “Iedereen wil vrede. Ook jij kunt iets doen met vrede, in jezelf en in je omgeving. Ontdek wat jij praktisch kunt doen als eerste kleine stap en deel dat met anderen.”

Het inspiratieboek voor innerlijke vrede kwam tot stand – mede door Peace in the Park en de samenwerking met Just Peace - als een verdiepend boek. Om vrede als thema concreter, begrijpelijker en levendiger te maken… om vrede persoonlijk én gezamenlijk nog meer onderdeel te laten worden van onze samenleving.

 

 

 


Peace in the Park

Zeestraat 50
2518AB Den Haag

Inspiratie voor Innerlijke Vrede