Met yoga en reiki weer terug naar jezelf

Liefdevol yoga
Nootdorp

Zachte ontspannende yoga lessen in Zoetermeer, op de Voorweg 112, in Wijk Meerzicht. PROEFLES ALTIJD GRATIS

Liefdevol yoga geeft zachte ontspannende Hatha yoga

Hatha yoga is een statische Yoga vorm, met een aantal ademhalingen in elke houding, zodat je de houdingen goed kunt voelen én leert begrijpen. Daarbij is het onze missie dat jij je veilig en gezien voelt. Dat je de houdingen doet naar jouw mogelijkheden.Waar worden de lessen gegeven?

De lessen van Liefdevol yoga worden gegeven in de prachtige ruimte van Eigen Wij op de Voorweg 112, in Zoetermeer. Omringd door weelderig groen en fluitende vogels. Een plek die uitnodigt te vertragen en thuis te komen bij jezelf.

Voor wie geschikt?

De yogalessen zijn geschikt voor elk niveau. Onmogelijke houdingen slaan we over en bovendien er is altijd een alternatief in de vorm van een variant die wel haalbaar is en prettig aanvoelt. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht en kun je in een veilige omgeving de wondere effecten van yoga ervaren. De sfeer in de lessen is warm, veilig, laagdrempelig en gewoon leuk!

PROEFLES ALTIJD GRATIS.
Losse les €11,50,- |5-Strippenkaart €50,-| 10-Strippenkaart €95,-

Aanmelden via Whatsapp tel 24 91 78 17 of e-mail naar liefdevolyogagmail

Heb je behoefte aan wat meer informatie, neem dan een kijkje op mijn website liefdevolyoga

Over Liefdevol yoga

Ik ben Manon, 51 jaar. k ben open, spontaan en goedlachs.

Ik ben een echte hartsvrouw en hou ervan om me te verbinden met anderen.Na een aantal jaren zelf actief yoga les gevolgd te hebben en vanwege een diepe wens naar verdieping, ben ik in 2016 zelf begonnen met de docent opleiding als Integrale Hatha Yoga docente aan de Integrale Yoga te Rotterdam. Niet wetende dat ik door deze yogaopleiding, allereerst mijzelf ging leren kennen. Van heel veel dingen was ik mij nog onbewust. Mijn leven vond ik best ingewikkeld. Was erg onzeker en een echte pleaser en zat vast in allerlei patronen en overtuigingen.

Door yoga  te beoefenen werd ik mij er van bewust dat ik vaak ver over mijn grenzen ging en niet goed  voor mijzelf zorgde. Een leerzame, inzicht gevende opleiding en levensfase. 

Nu zes jaar later ben ik gediplomeerd en gevorderd yoga docente Integrale yoga en gecertificeerd Yin yoga docente en ben ik verder ook bijgeschoold in: Nadi spierherstel, Zwangerschapsyoga, Yoga bij pijn, Stoelyoga, Meditatie en Yoga Nidra. Sinds 2023 volg ik de opleiding Holistisch Therapeut bij Zoma opleidingen. 


Liefdevol yoga

Manon Zohlandt

Maria van Wilsveenhof 41
2632DD Nootdorp

Met yoga en reiki weer terug naar jezelf