De kindercoachwinkel

dekindercoachwinkel
Rijswijk

Produkten op het gebied van emoties, adem, mediteren voor kinderen en tieners, een pauzeknop, gedachten, piekeren, compassie, zorgen voor jezelf, mindfulness, opvoeding en kindercoaching en begeleiding. De kindercoachwinkel is er voor jou!

 

Produkten op het gebied van emoties, adem, mediteren voor kinderen en tieners, een pauzeknop,gedachten, piekeren, compassie, zorgen voor jezelf, mindfulness en kindercoaching en begeleiding,

Speciaal voor ouders, kinderen, tieners, leerkrachten en coaches heb ik de kindercoachwinkel ontwikkeld.
De producten uit de kindercoachwinkel zijn gemaakt om direct mee aan te slag te gaan, ze zorgen ervoor dat jij als ouder met een klein beetje hulp zelf in staat bent om je kind te coachen. De kinderen en tieners kunnen hier ook zelfstandig mee aan de slag. Ik geloof in de kracht van degene die het dichtst bij het kind of de tiener staan en dat is natuurlijk het kind zelf en haar of zijn directe omgeving. Ik geloof in jou en je hoeft het niet alleen te doen!

En wil je wat extra begeleiding bij de producten? Dat kan, je kunt er vanaf 15 minuten begeleiding bij kopen. 

Op woensdagavond van 7-8 en op donderdagochtend van 9-10 is er een GRATIS OPEN SPREEKUUR in de praktijk. 

Over dekindercoachwinkel

Hoi! Mijn naam is Chantal, aangenaam kennis te maken  Ik ben de bedenker van Bewuste Kids. Ik ben mama van 7 kinderen in de leeftijd van 14-28 jaar. Drie van onze kinderen zijn via adoptie bij ons gekomen. 

Tijdens mijn leven heb ik geleerd dat ik door het ontwikkelen van aandacht, balans en compassie het juiste gereedschap in handen heb gekregen om met uitdagingen, gedachten en emoties om te gaan. Ze geven me het inzicht en de vrijheid om op een vriendelijke manier te reageren. Dat geeft rust in mijn hoofd en veel vreugde.

Ook kinderen staan voor allerlei uitdagingen. Door het ontwikkelen van aandacht krijgen ze hulpmiddelen in handen waarmee zij zichzelf kunnen kalmeren en geruststellen. Ze worden zich meer bewust van wat zij innerlijk en uiterlijk ervaren en de kracht van zelfreflectie. Het is als het “vullen van je koffer”: met deze vaardigheden ben je goed uitgerust om de reis van je leven te maken..

Ik hoop je graag te ontmoeten.

Liefs, Chantal

 


Bewustekids

Chantal Smits

Geestbrugweg 16
2281CL Rijswijk

Lid van beroepsvereniging

De kindercoachwinkel