Voedingsdeskundige, diëtist, gezondheidscoach

De Bourgondische Diëtist
Den Haag

Voedingscoaching, kooklessen en gezondheidsbegeleiding: met culinair diëtiste Charlotte Warner leer je stap voor stap dat genieten het belangrijkst is - en dat dat prima samengaat met gezonde voeding.

Kies voor voedingscoaching, een culinair consult of de persoonlijke begeleiding

Voedingscoaching, kooklessen en gezondheidsbegeleiding: met een culinair diëtiste leer je stap voor stap dat genieten het belangrijkst is - en dat dat prima samengaat met gezonde voeding.

Geen vet, geen suiker, geen gluten: het lijkt soms wel een gevangenisstraf. Hoe krijg je tóch wat lekkers op mijn bord? Of: hoe verwen je jouw tafelgenoot-op-dieet? Met Charlottes hulp ga je vanuit een gedegen voedingsadvies naar écht genieten. Nét wat het beste werkt voor jou: van een enkel consult tot de stap voor stap persoonlijke begeleiding - als je wilt zelfs tot in de keuken. Zo wordt gezond leven bourgondisch leven!

Over Charlotte Warner

Kookgek, auteur, kookdocent, chefkok, diëtist, orthomoleculair voedingskundige en levensgenieter… voor Charlotte Warner kan het prima elke dag feest zijn. Juist wanneer je aan een gezonder gewicht of leefstijl moet werken, is het des te belangrijker alles een beetje lollig te houden. Waar zou je het anders voor doen?

Bij Charlottes lezingen vallen de schellen je van de ogen: wat vroeger goed was, is vaak niet meer wat het lijkt. Charlotte onthult in heldere, overtuigende taal en met een flinke portie humor de do's en don'ts van de voedingsleer. Dat levert inspirerende lezingen op over fabeltjes rond voeding en het effect van lekker genieten.


De Bourgondische Diëtist

Van Hoytemastraat 13
2596 EM Den Haag

Voedingsdeskundige, diëtist, gezondheidscoach