Stemvorken therapie, de stille en krachtige healer van deze tijd. Stemvorken brengen jou in diep con

Regina Cové
Den Haag

Jouw voeten en mijn gevoeligheid vormen een mooie combinatie. Mijn voetreflexbehandelingen laten zien wat jij nodig hebt om weer welzijn en vertrouwen te ervaren en je thuis te voelen in je lijf. Jij bepaalt hoe ver, snel of langzaam je wilt gaan.

Het is mijn intentie dat jij je op een bijzondere wijze weer belangrijk gaat voelen. Mijn behandelingen dragen ertoe bij dat je weer vanuit zelfvertrouwen en verantwoordelijkheid in het leven gaat staan. We vinden samen je passies en talenten en onderzoeken wat nodig is, zodat jij je passies en talenten ook daadwerkelijk gaat  leven.

Je voeten geven mij op een unieke wijze informatie over wat je lichaam nodig heeft om weer welzijn en vertrouwen te ervaren en je weer thuis te laten voelen in je lichaam, het huis van je ziel. Elke verandering begint met de eerste stap. De inzichten die wij in de loop van je proces verzamelen, vormen de schoenen die je in staat stellen om deze eerste stap te zetten. Jij bepaalt hoe ver, hoe diep en snel of langzaam jij wilt gaan. Mijn gevoeligheid helpt mij om jou op de juiste wijze te begeleiden.

Verlang je naar openheid, meer levensvreugde, naar doelgerichtheid en doorzettingskracht, nieuwe uitdagingen en een gevoel van thuis zijn in jou? Volg dan je hart, je bent welkom bij mij.

Naast voetreflexologie biedt ik een breed scala aan andere behandelingen aan, o.a. shiatsu, stemvorktherapie, klankschaaltherapie en ademtherapie. Kijk voor meer informatie op mijn website.
 

Over Regina Cové

Alles begon met de geboorte van mijn eerste zoon in 1993. Ik kon niet meer zo doen als voorheen, ik begreep de wereld niet meer. Ik, die altijd kon werken en altijd druk bezig was, had ineens moeite om op straat te gaan en om onder de mensen te zijn. Er moest iets gebeuren. Zo begon ik in 1996 met lichaamswerk. Mijn passie bleek geraakt en vanaf die tijd volgden opleidingen in Nederland, Duitsland, Zwitserland en België.

Mijn reis begon met de voet, met een opleiding voetreflexologie en al snel volgde een eigen praktijk. Tegelijkertijd bleef ik mij verdiepen en verbreden met allerlei opleidingen, onder andere op het gebied van shiatsu, cranio sacrale therapie, energie- en chakraleer en medische basiskennis. Ook deed ik onderzoek naar de engelenwereld en bewustzijnsvelden in het universum en volgde ik opleidingen en scholingen voor kristallen en klankschalen. Daarnaast ben ik veelzijdig opgeleid in muzikale en kunstzinnige richtingen. Deze hebben de ontwikkeling van mijn gevoeligheid op bijzondere wijze ondersteund. In totaal heb ik ruim 20 jaar lang opleidingen en cursussen gevolgd voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling waardoor mijn leven wezenlijk werd veranderd. 

Zo leef ik dan nu: Warme lichte zonneschijn verlicht mijn hart van binnen, van jouw warmte doordrongen is de nacht zo bedwongen en kan de dag beginnen, warme lichte zonneschijn, de mens, de liefde van mij.

Ik heb 18 jaar praktijkervaring, ervarings- of levenscoach zou ook een passende term voor mijn werk kunnen zijn.

Je bent van harte welkom in mijn praktijk.


Praktijk voor persoonlijke ontwikkeling

Regina Cové

Denenburg 41
2591 AA Den Haag

Stemvorken therapie, de stille en krachtige healer van deze tijd. Stemvorken brengen jou in diep con