Vitaliteits/coaching d.m.v. bokscoaching en krachttraining

Bly Ei Trainingen - FME Centrum
Den Haag

Persoonlijke en geestelijke ontwikkeling vanuit een holistische visie, op het gebied van fysieke en mentale gezondheid. Wat bijdraagt aan ontspanning en energie. Vandaar uit ga je jouw doelen en dromen waarmaken. Volg je hart, jij bent het waard.

VITALITEIT

Vitaliteit is o.a. belangrijk voor een goed en gezond leven.
Het draait hierbij om de kracht en energie waarmee de mens zoals jij fysiek, mentaal en emotioneel in het leven staat. Het geeft je lichamelijk kracht, energie, zelfvertrouwen en wilskracht.  Het is de basis van jouw levenskracht. Vita betekend niet voor niets "Leven" 

Door middel van onder andere:

  • Bokstherapie met coaching
  • Boks je fit & blij
  • Krachtraining

Wil ik jou helpen om je weer vitaal te voelen, op alle niveaus. Zodat je vanuit de energie en kracht die daardoor vrij komt weer echt in verbinding met jezelf komt te staan.

Uit ervaring weet ik dat een vitaal leven je zoveel moois geeft. Dit moois wil ik jou ook meegeven. Zodat jij vanuit de kracht die in jou zit, gaat stralen en vol energie het leven gaat leven wat jou gelukkig maakt. Wil jij ook jouw vitaliteit verbeteren? Neem dan contact met ons op. 

Over Bly Ei Trainingen - FME Centrum

Met mijn enthousiasme en positieve en vrolijke uitstraling wil ik mensen bewust maken van een goede gezondheid op het gebied van beweging en voeding. Voeding wat je eet, drinkt en voeding wat je geestelijk (Mindset) tot je neemt en voeding tot het verkrijgen van meer energie. 

Het sterker maken van je weerstand is een must, dat realiseren wij ons allemaal de dag van vandaag. Laten we niet de kracht van het lichaam vergeten. Hoe kan jij je lichaam energieker en sterker maken? Om je vitaler te voelen. Dit heeft onder andere te maken met fitheid, conditie en levenskracht. Kortom positieve gezondheid. Met positieve gezondheid bedoel ik, dat je zingeving ervaart en vaardigheden ontwikkelt om de uitdagingen van het leven aan te kunnen.

Met gezonde & krachtige groet,

Titus Heinen


FME Centrum

Titus Heinen

Weimarstraat 443
2562 HN Den Haag

Vitaliteits/coaching d.m.v. bokscoaching en krachttraining