Vitaliteits/coaching d.m.v. bokscoaching en krachttraining

Bly Ei Trainingen - FME Centrum
Den Haag

Persoonlijke en geestelijke ontwikkeling vanuit een holistische visie, op het gebied van fysieke en mentale gezondheid. Wat bijdraagt aan ontspanning en energie. Vandaar uit ga je jouw doelen en dromen waarmaken. Volg je hart, jij bent het waard.

VITALITEIT

Vitaliteit is o.a. belangrijk voor een goed en gezond leven.
Het draait hierbij om de kracht en energie waarmee de mens zoals jij fysiek, mentaal en emotioneel in het leven staat. Het geeft je lichamelijk kracht, energie, zelfvertrouwen en wilskracht.  Het is de basis van jouw levenskracht. Vita betekend niet voor niets "Leven" 

Door middel van onder andere:

  • Bokstherapie met coaching
  • Boks je fit & blij
  • Krachtraining

Wil ik jou helpen om je weer vitaal te voelen, op alle niveaus. Zodat je vanuit de energie en kracht die daardoor vrij komt weer echt in verbinding met jezelf komt te staan.

Uit ervaring weet ik dat een vitaal leven je zoveel moois geeft. Dit moois wil ik jou ook meegeven. Zodat jij vanuit de kracht die in jou zit, gaat stralen en vol energie het leven gaat leven wat jou gelukkig maakt. Wil jij ook jouw vitaliteit verbeteren? Neem dan contact met ons op. 

Over Bly Ei Trainingen - FME Centrum

Wij van BLY-EI trainingen en De Zeeboezem, hebben als doel en missie om mensen bewust te maken hoe belangrijk een goede gezondheid is op het gebied van vitaliteit en leefstijl.

Fysieke gezondheid (het lichaam, op welke manier voedt jij je lichaam?)
Emotionele gezondheid (positieve en negatieve emoties en hoe ga je met beide om?)
Mentale gezondheid (waar zijn je gedachtes mee bezig en waar komen ze vandaan?)
Energieke gezondheid (energieverbruik, wat kost je energie en wat geeft jou energie?)
Spirituele gezondheid ( wat is de zingeving van het leven wat je gegeven is en hoe vindt jij daar het geluk in?)
Positieve geldstroom ( hoe zie jij geld en hoe ga jij om met het geld wat je krijgt in ruil voor het werk wat je doet?)

Onze passie is om mensen te enthousiasmeren over hoe leuk het is om vitaal te zijn en daarbij een leefstijl te leven waar jij je gelukkig bij voelt. Ons motto is samen staan we sterk, daarom hebben wij voor onze ondernemingen één naam:
FME CENTRUM => FYSIEK, MENTAAL EN ENERGIEK CENTRUM 

Titus van BLY EI trainingen werkt als Vitaliteitscoach en bokscoach. Sabrina van De Zeeboezem, werkt als Holistisch Therapeut met coaching en budgetcoach. Met het bundelen van deze krachten en kennis willen we jou als mens in het middelpunt zetten van het leven wat gegeven is en dat jij mag en kan gaan stralen vanuit je hart en je passie die er altijd is geweest.  


FME Centrum

Titus Heinen

Weimarstraat 443
2562 HN Den Haag

Vitaliteits/coaching d.m.v. bokscoaching en krachttraining