Shamanic Journey

Nanna Nicole ~ Medizijnsvrouw
Den Haag

Je bent welkom om te komen ervaren wat sjamanisme voor jou kan betekenen. Heb je vragen over je zelf, of waar je staat in jouw leven, dan bieden sjamanistische rituelen een helder pad vol ontdekkingen, inzichten en nieuwe wegen.

Ooit was er een tijd dat de mens zichzelf als deel van de natuur beschouwde en de natuur als deel van zichzelf. Dromen en waken waren onscheidbare werkelijkheden; het natuurlijke en bovennatuurlijke verstrengelde zich en waren één: “Zo boven, zo beneden. Zo beneden, zo boven.” De mensen gebruikten beelden van de natuur om deze eenheid tot uitdrukking te brengen en een soort bovenpersoonlijke ervaring op te roepen. Traditionele sjamanen zeggen dat ieder mens een speciaal medicijn, een talent of een gift, de wereld te brengen heeft. Iedereen heeft de taak én het recht om die persoonlijke kwaliteit tot ontwikkeling te brengen en kan daarbij rekenen op steun van krachten uit andere realiteiten.

Wat ik  doe is deze oeroude sjamanistische technieken en rituelen die van oudsher overal ter wereld gebruikt werden, met liefde en respect meenemen in mijn werk in deze tijd. Omdat het kan en het een prachtige, doeltreffende manier is om jou te helpen daar te komen waar je moet zijn. Opnieuw in verbinding met jezelf, met je voorouders en de kracht van alles wat de natuur ons te bieden heeft.

Heel graag deel ik deze prachtige oer-oude kennis en ervaringen, op mijn manier. Dit doe ik onder andere in workshops, thema-avonden en 1-op-1 sessies. Ik neem je, in welke vorm dan ook, een stukje mee op jouw reis naar jouw zelf, zodat je weer kunt gaan voelen waarom je hier bent gekomen, waar je staat in jouw leven en wat je te doen hebt.

Over Nanna Nicole ~ Medizijnsvrouw

Ruim vier jaar geleden maakte ik werkelijk kennis met het sjamanisme in levende lijve. Ik dacht altijd dat dat alleen voor ‘speciale’ mensen was... Dat je je hier alleen maar mee bezig mocht houden wanneer je ‘daar’ vandaan kwam. Nu weet ik dat we op een bepaalde manier allemaal ‘daar’ vandaan komen, en dat sjamanisme een – heel krachtige en natuurlijke - manier is om ‘daar’ ook weer mee in contact te komen. Natuurvolkeren en hun levens-wijzen trokken altijd al mijn aandacht, en de natuur vormde al jarenlang een belangrijk onderdeel in mijn leven. Wandelend, zwemmend in de zee, surfend, of, gewoon, buiten-zijn... Het sjamanisme heeft bij mij veel innerlijke processen in een stroomversnelling gebracht. Soms dacht ik het allemaal even niet meer bij te kunnen houden. Nu weet ik dat ook dat klopt. Wat niet wil zeggen dat het allemaal altijd maar ‘leuk’ is en lekker makkelijk is geworden. Wel is er heel veel duidelijk geworden, soms zo helder dat ik het eigenlijk liever niet wilde zien. Sjamanisme heeft mij houvast gegeven, grond onder mijn voeten en de ruimte om mijn hoofd om mij – zeker ook als hoogsensitief persoon – in deze wereld beter staande te houden. Sterker vanuit harten- en zielskracht, in plaats van altijd maar doorgaan op wilskracht. Binnen mijn praktijk voor natuurgeneeskunde richt ik mij op zowel de fysieke, als ook de mentale/ziels-gezondheid. Puur fysiek richt ik mij op de juiste voeding voor het lichaam, jouw lichaam, en ben ik orthomoleculair geschoold. Wanneer je bepaalde voedingsstoffen mist, zal dit invloed hebben op je gehele wel-zijn. En andersom net zo goed. Daarom vind ik het zo fijn om deze kennis te combineren met sjamanistisch & systemisch werk, en hiermee ook de ziel de juiste voeding te kunnen geven. Systemisch werk sluit qua energie naadloos aan bij het werk binnen het sjamanisme. Beide maken gebruik van hetzelfde energetische veld, beide op hun eigen manier. Beide even helder en mooi en zo zuiver als wat.
 


Nanna Nicole ~ Medizijnsvrouw

Nanna Nicole Ros

Keizerstraat 40B
2584 BK Den Haag

Shamanic Journey