Shamanic Journey

Nanna Nicole ~ Medizijnsvrouw
Den Haag

Je bent welkom om te komen ervaren wat sjamanisme voor jou kan betekenen. Heb je vragen over je zelf, of waar je staat in jouw leven, dan bieden sjamanistische rituelen een prachtig pad vol ontdekkingen, inzichten en nieuwe wegen.

Ooit was er een tijd dat de mens zichzelf als deel van de natuur beschouwde en de natuur als deel van zichzelf. Dromen en waken waren onscheidbare werkelijkheden; het natuurlijke en bovennatuurlijke verstrengelde zich en waren één: “Zo boven, zo beneden. Zo beneden, zo boven.” De mensen gebruikten beelden van de natuur om deze eenheid tot uitdrukking te brengen en een soort bovenpersoonlijke ervaring op te roepen. Traditionele sjamanen zeggen dat ieder mens een speciaal medicijn, een talent of een gift, de wereld te brengen heeft. Iedereen heeft de taak én het recht om die persoonlijke kwaliteit tot ontwikkeling te brengen en kan daarbij rekenen op steun van krachten uit andere realiteiten.

Wat ik doe is deze oeroude sjamanistische technieken en rituelen die van oudsher overal ter wereld gebruikt werden, met liefde en respect meenemen in mijn werk in deze tijd. Omdat het kan en het een prachtige, doeltreffende manier is om jou te helpen daar te komen waar je moet zijn. Opnieuw in verbinding met jezelf, met je voorouders en de kracht van alles wat de natuur ons te bieden heeft.

Heel graag deel ik deze prachtige oer-oude kennis en ervaringen, op mijn manier. Dit doe ik onder andere in workshops, thema-avonden en 1-op-1 sessies. Ik neem je, in welke vorm dan ook, een stukje mee op jouw reis naar jouw zelf, zodat je weer kunt gaan voelen waarom je hier bent gekomen, waar je staat in jouw leven en wat je te doen hebt.

Over Nanna Nicole ~ Medizijnsvrouw

Hey, mijn naam is Nanna Nicole, Medizijnsvrouw,

shamanic practitioner, intuïtief (familie-) opsteller & natuurgeneeskundige

Net als zo velen, ben ik de nodige uitdagingen in mijn leven tegen gekomen. A Rocky Road kan ik wel zeggen. Door deze ervaringen en mijn eigen zoektocht naar het ‘waarom’ van het leven, ben ik nu waar ik mag Zijn: Wetende waar ik vandaan kom. Wetende wat ik te brengen heb. En helder wetende dat het leven zó veel meer is dan wij op het oog voor waar nemen.

Vanuit de verbinding met mijn Ziel, is er niets liever wat ik doe, dan jou (een stuk of een stukje) begeleiden op jouw pad naar het herinneren van wie je werkelijk Bent. Voorbij en door alle lagen van het leven.

Ik bied hiervoor een veilige – heilige – en professionele ruimte, waar we helderheid creëren rondom jouw levensvragen, zodat jij inzichten en blijvende veranderingen gaat ervaren in jezelf, trauma’s een nieuwe betekenis mogen krijgen en jij je stralende zelf kunt ontmoeten. In verbinding. Blij met wie je bent. Vrij. Energiek. Ongeacht…


Nanna Nicole ~ Medizijnsvrouw

Nanna Nicole Ros

Keizerstraat 40B
2584 BK Den Haag

Shamanic Journey