House of Soul Reset & Recharge Retraite aan het Balatonmeer

Kinga Parajdi
Rijswijk

De Innerlijke Reis naar je Ziel Retraite week voor vrouwen die graag even tijd willen nemen voor zichzelf, afstand nemen van de dagelijkse bezigheden, zodat je kan opladen waardoor je weer vitaal en energiek gaat voelen .

voor wie zou ik de Reset Retreat aanbevelen:

-Voor moeders die even weg willen van de dagelijkse sleur en graag willen opladen en weer energiek willen voelen

-Voor vrouwen die een nieuwe start willen maken bv na een scheiding.

-Voor vrouwen die nieuwe paden willen behandelen en inspiratie en motivatie nodig hebben

- Voor vrouwen die op zoek zijn naar de stilte

-Voor vrouwen die in de menopauze zitten en even niet weten hoe ze verder moeten.

Graag wil ik jullie uitnodigen om dit pad samen met ons te bewandelen, zodat jullie vol met inspiratie, nieuwe inzichten, kracht en motivatie terug kunnen keren naar Nederland,

Over Kinga Parajdi

Mijn naam is Kinga Parajdi en ik ben Holistisch Schoonheidstherapeut en organiseer retraites in Hongarije aan het Balatonmeer in Siofok-Sosto.

Ik kom uit Boedapest en inmiddels woon ik al 26 jaar in Nederland .De opleiding voor schoonheidsspecialiste heb ik in Boedapest voltooid 29 jaar geleden na de gymnasium. Van kleins af aan ging ik met mijn moeder mee en zei dat ik ooit schoonheidsspecialiste wil worden. Na 2 jaar werken in het centrum van Boedapest, heb ik besloten om mijn eigen weg te gaan en mijn eigen salon geopend. Tijdens mijn opleiding in Boedapest heb ik het geleerd om zelf producten te maken in de laboratoria op school. Ik vond het altijd fascinerend hoe een gezichtscrème wordt gemaakt. Daarom heb ik besloten ook hier in Nederland met mijn eigen producten te werken die ik zelf samenstel! Geur is voor iedereen heel persoonlijk en daarom maak ik de gezichts- en lichaamsverzorging producten in samenspraak met u.

Gepersonaliseerde gezichtsoliën worden alleen na een persoonlijke ontmoeting gemaakt!

U bent van harte welkom om een behandeling met Aromatherapie in de schoonheidssalon te ervaren!

Korte informatie over de de retraite: 

Ik kom al vanaf mijn geboorte naar deze plek om vakantie te vieren en als klein kind vond ik het een magische plek. Het Balatonmeer heeft speciale trillingen en onder de spirituele mensen is het dan ook een graag bezochte plek.

In 2014 had ik het idee al om hier retraites te gaan geven, maar nu kon ik echt pas vormgeven met de juiste collega's om me heen.

Iedereen die les of workshop gaat geven ken ik al jaren en we hebben een hele mooie vriendschap met elkaar waar we onze passie kunnen delen, voor aromatherapie, spiritualiteit, yoga en kunst.

Graag wil ik jullie uitnodigen om dit pad samen met ons te bewandelen, zodat jullie vol met inspiratie, nieuwe inzichten, kracht en motivatie terug kunnen keren naar Nederland,

Kinga Parajdi

 


Kinga´s Choice

Kinga Parajdi

Kerklaan 82
2282CM Rijswijk

House of Soul Reset & Recharge Retraite aan het Balatonmeer