Over water en wijn: spirituele rondreis door Israel.

Ruimte voor Ontwikkeling
Den Haag

Regelmatig is er een land of een gebied "dat me roept". Zo werd ik een aantal jaren geleden naar het Katharengebied in Frankrijk geroepen. Ik ben het gebied eerst zelf gaan verkennen, vooral ook energetisch. Daarna is er een groep vrouwen met me meegereisd langs de verschillende krachtplaatsen. Het bleek een heuse inwijdingsreis te zijn voor de deelneemsters. Mogelijk gaat deze reis zich nog eens herhalen.

Al een aantal jaren bezoek ik Israel, een fascinerend land met een magische energie. Snel werd de vraag helder of ik mensen mee wilde nemen op een spiritueel avontuur naar dit heilige land.

Ik reis graag met een kleine groep mensen. Vanuit mijn sjamanistische achtergrond verzorg ik de verbinding met en binnen de groep, een veilige bedding en de afstemming op krachtplaatsen. Dat kan zijn met een meditatie, een ritueel, drum- of klank, een lied, systemisch werk: net wat zich aandient in het moment. Hierdoor kan de energie vrijer gaan stromen. Dit zorgt voor heling in onszelf en heling voor de plek, waar we zijn. Een boeiende manier van reizen, waarbij een dagelijks deelmoment als groep een vast onderdeel is.

 

Over Tineke Duys

Mijn naam is Tineke Duys. (1959) Na een loopbaan van 28 jaar in het speciaal basisonderwijs ben ik in 2010 gestart met “Ruimte voor Ontwikkeling”, waarin de begeleiding van kinderen en volwassenen mijn hart heeft. Vooral als het over de hele mens gaat: hoofd, hart en handen. Daarnaast ben ik moeder van twee prachtige meiden.

Naast een opleiding tot coach (2000), heb ik de School voor Sjamanisme gevolgd (2012) en ben ik opgeleid tot Systemisch Begeleider (2016). Deze opleiding zorgde voor een verdere verdiepingsslag in mijn begeleidingen door nu ook met en vanuit de ziel te kunnen werken.

Ik begeleid kinderen en volwassenen individueel, organiseer opstellingendagen, begeleid sjamanistische activiteiten en cursussen, Rots- en Watertrainingen (vergroten van weerbaarheid) en organiseer spirituele reizen Een rijkdom aan activiteiten, waarvoor ik een veilige en professionele bedding verzorg, zodat de ander een stap op zijn of haar ontwikkelingspad kan zetten. En daar word ik zelf gelukkig van. Dan ben ik in mijn element!

Mijn ervaring is dat werken met en vanuit de ziel enorm effectief en heilzaam is. In een korte tijd kunnen er flinke stappen gemaakt worden. Het vraagt van mij om vol-ledig in het moment te zijn, af te stemmen op “het wetende veld” en mijn verworven vakvrouwschap hierin als leidraad te gebruiken. Want wat ik ook doe: ik werk met Hart en Ziel. Voor minder doe ik het niet.


Ruimte voor Ontwikkeling

G.J. van Marrewijklaan 131
2552JP Den Haag

Over water en wijn: spirituele rondreis door Israel.

Wat doe ik nog meer?

Familie- en systeemopstellingen
Systemisch werken
Den Haag
Ons systeem van herkomst (voorouders, gezin) bepaalt op een (on)bewust niveau hoe we denken, voelen en handelen. Het is zinvol om deze patronen zichtbaar te krijgen, zodat we als een vrijer mens kunnen besluiten hoe we hiermee om willen gaan.
13dec
Evenement
Cacao Ceremonie met Nieuwe Maan
Den Haag
Kom genieten, ontspannen en laat de Cacao je helpen om je hart verder te openen en je systeem te reinigen en te voeden.
Sjamanisme
Met Hart en Ziel: basiscursus sjamanisme
Den Haag
We maken kennis met de rijkdom, die het sjamanistisch werken ons biedt. Mogelijkheden om de stem van je ziel te ervaren en te luisteren naar wat er verteld wil worden. Je zult je meer verbonden gaan voelen met de wereld om je heen en met jezelf!
24apr
Cursus
Sjamanistische jaartraining.
Den Haag
Een verdiepende jaartraining om tijd en ruimte te maken voor je eigen ontwikkelingsproces. Het aanbod stelt je in staat jouw eigen ziele- en levenspad meer helder te krijgen, je intuitie te versterken en meer in verbinding met Al wat is te leven.
30dec
Workshop
Omzien in verwondering: Spiegelwandeling
Den Haag
Kijk terug op 2020 en vooruit naar 2021! Ik neem je mee op een meditatief avontuur in de natuur, waarbij je aan de hand van mijn vragen de balans op maakt. Een moment van rust en inkeer voordat je de drempel naar 2021 overgaat! Voeding voor je ziel.
16dec
Evenement
Vraag Vrij: systemisch onderzoek
Den Haag
Loop jij rond met een belangrijke vraag? Wil je er een keer systemisch naar kijken? Op deze dag is er de mogelijkheid om jouw vraag in te brengen! Waarover die vraag ook gaat, de opstelling zal er haar eigen licht op werpen!
02dec
Workshop
De stem van je ziel.
Den Haag
Een dag om systemisch te onderzoeken wat jouw verbinding met je ziel in de weg staat, om daarna echt in contact te kunnen zijn met je ziel. Wat is zijn of haar belangrijke boodschap voor jou?