Lifestyle Transformatie Coach Therapeut. Je Gezondheid en Welzijn in Eigen Hand.

Infinity Power voor Innerlijke Rust en Vertrouwen
Wateringen

Ik help vrouwen bij het verwerken van angsten en trauma, zodat ze meer rust en vertrouwen ervaren in hun leven. Van Stress, onverklaarde klachten, overprikkeling, onrust, vermoeidheid, een vol hoofd naar Energie en Vitaliteit. Maak een afspraak.

Gezondheid en Geluk begint met Bewustwording en de Wens tot Verandering.

Je wilt …

  • Verdriet en Angst loslaten.
  • Innerlijke Rust te ervaren.
  • Vertrouwen en geloof in jezelf.
  • Antwoorden op je levensvragen.
  • Een leven in Vrijheid, Vreugde en Geluk.

Ieder mens is Open, Krachtig en Enthousiast. Ergens zijn deze eigenschappen verborgen geraakt of ben je ze kwijtgeraakt. Alleen jij kunt er voor zorgen dat je ze terugvindt, zodat jij in Compleet in Vrijheid en met Passie en Voldoening je leven kunt leven. Stap NU bewust uit je angst en twijfelzone. Transformeer oude emoties naar een nieuwe levensflow en maak je dromen waar. 

Jij verdient het om Vrij, Energiek, Gelukkig en Zelfbewust te leven in je natuurlijke flow

Ik gun jou een gezond en krachtig leven, zonder belemmeringen. Ontdek wie jij bent…maakt contact met je Innerlijke Wijsheid en  Kracht en ontdek dat ook voor jou het leven Magisch is. Op de plaats waar de blokkade oplost, ontstaat nieuwe Ruimte. 

Kiezen vanuit Persoonlijke Vrijheid, Vertrouwen en Liefde. 

Klinkt het als muziek in je oren? Ik zie jouw innerlijke pijnen en blokkades, die we samen oplossen, zodat jij meer rust en vertrouwen gaat ervaren in je leven. 

Ik weet dat het voor jou ook mogelijk is! Doe je mee? Ga samen met mij de uitdaging aan in jouw traject van transformatie. Maak vanaf nu keuzes die bij jou passen, los van externe factoren en invloeden uit je omgeving. Verwerk je angsten en trauma, zodat jij vol vertrouwen je krachtige Zelf kan zijn.

Over Infinity Power voor Innerlijke Rust en Vertrouwen

Mijn naam is Patricia Leenaarts en ik help jou bij het verwerken van angsten en trauma, zodat je meer Rust en Vertrouwen ervaart in je leven. Het is mijn Passie om hét verschil te maken in jouw leven en ik weet dat het kan. Loslaten verwerken en vernieuwede Energie en Vitaliteit ervaren in jouw leven.

Transformatie is mijn grootste hobby, voor mezelf en voor iedereen die mijn hulp wenst. Dit is wat ik het liefste doe en wat het meeste oplevert voor jou.  

Het is mooi om te zien hoe klanten binnenkomen met een hulpvraag, die ze zich aan het eind van het traject nog nauwelijks kunnen herinneren. Zoveel is er verandert. Zelfs de herinnering aan de situatie is lastig terug te halen. Dat is transformeren. De energie van de gebeurtenis wordt gescheiden van de situatie. Dat is loslaten. 

Ook jij draagt ongetwijfeld angsten en trauma met je mee die je in de weg zitten. Ruim ze op! Je hoeft die ballast niet laknger mee te dragen. er is nu een oplossing voor. Onverwerkte emoties kunnen lichamelijke en onverklaarbare klachten veroorzaken. 

Leer jezelf kennen, laat los, groei en geniet.

Met de 'jij-methode' ben je niet langer afhankelijk van anderen en leer je om je eigen oplossingen te vinden en lichaam en geest te herstellen.

Ik woon en werk in Wateringen. Ik hou van de natuur en werk ook graag buiten. Reizen, zeilen, wandelen en fietsen behoren dan ook tot mijn favoriete bezigheden. 


Infinity Power

Patricia Leenaarts

Saliestraat 9
2292CR Wateringen

Lid van beroepsvereniging

Lifestyle Transformatie Coach Therapeut. Je Gezondheid en Welzijn in Eigen Hand.