Ik help je op weg kortdurende psychologische hulp

psychologenpraktijk Marian Musters
Den Haag

Kortdurende psychologische behandeling mede geïnspireerd door oosterse zienswijzen, wordt vergoed door de verzekeraar. Kenmerken van mijn werkwijze zijn veiligheid, direct en actief, met praktische oplossingen gericht op een haalbaar doel.

                                                                       "Ik help je op weg"  

Geïnspireerd werk ik  sinds  25 jaar als psycholoog in mijn eigen praktijk en heb daarbij in de loop van de jaren  een eigen werkwijze ontwikkeld.  Ik voel me bevoorrecht zoveel diverse mensen te mogen ontmoeten en hen te kunnen begeleiden "een eigen weg (terug) te vinden in het leven".

Klachten

Ik behandel o.a. rouw, assertiviteitsproblemen en (lichamelijke) spanningsklachten zoals hyperventilatie, slaapproblemen etc. In mijn werk (en gedeeltelijk ook in mijn eigen leven en naaste omgeving) heb ik o.a.  veel ervaring opgedaan met angst, depressie, burn-out,  ADHD,  manische depressie en (sexueel) traumagerelateerde klachten. Met deze klachten heb ik extra affiniteit. 

werkwijze

Op mijn site noem  ik vb. van aspecten van mijn werkwijze bij een aantal klachten. Kenmerken van mijn werkwijze  zijn: 

 • persoonlijke betrokkenheid, veiligheid en respect
 • mede geïnspireerd door oosterse zienswijzen
 • praktisch en creatief
 • direct met oplossingen gericht op een haalbaar doel
 • kortdurend en zonder wachtlijst 

ervaringen

“Ik heb mij vanaf het begin op mijn gemak gevoeld, waardoor ik alles durfde te zeggen en waardoor ik hele goede gesprekken heb gehad. Ik kijk met een heel fijn gevoel terug” (Eveline).

“Mede geïnspireerd door Oosterse zienswijzen leidt Marian je rustig naar de (oor)zaken waardoor je bent vastgelopen. Ze is direct, eigenzinnig, kan goed luisteren, geeft duidelijke kaders aan en laat je steeds verder en dichter bij je eigen gevoel en je eigenwaarde komen". ( Willem).

Mijn inspiratie is mensen te begeleiden een eigen weg (terug) te vinden in het leven:
                                   

                                                                    ik help je op weg!

Over Marian Musters

 

 

Psychologenpraktijk Ikhelpjeopweg

Geïnspireerd werk ik als eerstelijnspsycholoog en heb daarbij in de loop van 25 jaar een eigen werkwijze ontwikkeld. Ik voel me bevoorrecht in mijn werk zoveel diverse mensen te mogen ontmoeten en hen te kunnen begeleiden een eigen weg (terug) te vinden in het leven

Psychologenpraktijk spiritueelpsychologe

Vanaf mijn 14de jaar volg ik een spirituele weg. Spiritueel betekent voor mij, dat ik kies met een haalbare stap(!) mijn angst los te laten en mij herinner, wie ik wezenlijk ben. Van angst naar vertrouwen. Uit mijn hoofd en in mijn hart. Als spiritueel psychologe werk ik met de fysieke, emotionele, mentale en spirituele dimensie en maak ik o.a. gebruik van healing, channeling, focussen, visualisatieoefeningen, sjamanistische technieken, synchroniteit, creativiteit etc.

klachten

Ik behandel o.a. rouw en traumaverwerking, assertiviteitsproblemen en (lichamelijke) spanningsklachten, waaronder hyperventilatie, slaapproblemen etc. Op mijn site bespreek ik aspecten van mijn werkwijze bij een aantal klachten. In mijn werk (en gedeeltelijk ook in mijn eigen leven en naaste omgeving) heb ik o.a. veel ervaring opgedaan met angst, depressie, burn-out, ADHD, manische depressie en (sexueel) traumagerelateerde klachten, waarmee ik extra affiniteit heb.

Werkwijze

Kenmerken van mijn werkwijze zijn:

 • persoonlijke betrokkenheid, veiligheid en respect
 • praktisch met oplossingen gericht op een haalbaar doel
 • direct, actief en creatief
 • mede geïnspireerd door oosterse zienswijzen
 • kortdurend
 • direct aanmelden mogelijk (geen wachtlijst)

Mijn inspiratie is mensen te begeleiden een eigen weg te vinden in het leven, zodat zij hun licht kunnen laten schijnen...

 

Laat je licht schijnen: ik help je op weg!


psychologenpraktijk Marian Musters

Okkernootstraat 48
2555 ZH Den Haag

Lid van beroepsvereniging

Ik help je op weg kortdurende psychologische hulp