CACI Gezichtsbehandelingen

Linda Vergalen
Den Haag

Bij CACI Nederland ben je aan het juiste adres voor verzorgende CACI gezichtsbehandelingen. Deze natuurlijke gezichtsbehandeling traint de gezichtsspieren door middel van elektrische pulsjes, die volledig pijnloos zijn.

Onze basis gezichtsbehandeling is de CACI Classic, waarbij de gezichtsspieren getraind worden met als gevolg een facelift zonder operatie. De training werkt met micropulsen, die vergelijkbaar zijn met de pulsen in ons eigen zenuwstelsel. De gezichtsbehandeling stimuleert je lichaam om zèlf de conditie van je huid en spieren te verbeteren. Géén injecties, preparaten of chirurgisch ingrijpen.

Het effect van een CACI gezichtsbehandeling is direct zichtbaar; een uitgerust gezicht, alsof je net terug bent van vakantie. Lijntjes vervagen, kaaklijn wordt strakker, stralende ogen staan wijder open, voorhoofd is gladder. 

Een blijvend resultaat bereik je met een kuur van gemiddeld 12 gezichtsbehandelingen. Je spieren bouwen hiermee conditie op, waarna één behandeling per 4 weken volstaat om het effect te behouden.

De CACI Classic kan uitgebreid worden met diverse extra’s zoals nóg meer aandacht voor de lijntjes met de Wrinkle Comb®, huidverbetering met LED-licht bij bijvoorbeeld bij acne, een masker of een peeling.

 

Over Linda Vergalen

Op een natuurlijke manier de mooiste versie van jezelf, dat is een van de dingen leuke aspecten van de CACI behandeling.

Met deze behandeling heb ik precies de juiste mix gevonden, een heerlijke ontspannende behandeling mèt effect en een verzorgd ontspannen gezicht na afloop.

Naast de massages die ik geef in onze praktijk is de CACI behandeling een heerlijke manier om met schoonheid bezig te zijn. Voor iedereen aandacht op een individuele manier waarbij er altijd ruimte is om de behandeling aan te passen naar ieders wens.

Ik hoop je graag een keer te ontmoeten!


CACI Gezichtsbehandelingen

Linda Vergalen

Van Boetzelaerlaan 312
2581 BC Den Haag

CACI Gezichtsbehandelingen