Workshops in positief denken door zelfreflectie in combinatie met overnachting & ontspanning

Powerful Breaks
Den Haag

Je leert verschillende kanten van je eigen persoonlijkheid herkennen en accepteren. De workshops zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek uit de positieve psychologie.

Zelfreflectie loopt als een rode draad door alle workshops van Powerful Breaks. Je gaat je eigen gedachten, gedragingen en emoties onderzoeken.
De bedoeling van zelfreflectie is om je te helpen bij positieve verandering in je eigen gedrag en hoe je de dingen waarneemt. Ook leer je hoe je het positieve in het leven meer kunt zien en waarderen.
 

  • Wil je een positieve kijk op jezelf en op het leven ontwikkelen?
  • Wil je een bevredigend en accepterend denkkader ontwikkelen?
  • Wil je meer in balans zijn met je eigen emoties en innerlijk rust ervaren?
  • Wil je drijfveren vinden die je voldoening in het leven geven?
  • Ontdek je graag jouw eigen persoonlijke waarden en wil je meer je hart volgen?
     

Lees meer over onze aanpak en werkwijze op de website: powerfulbreaks.

Voor de ultieme combinatie van lichamelijke en geestelijke gezondheid kun je naast het meedoen aan een workshop op de locaties ook ontspannen in de wellness of wandelen in een prachtige bossen en zandduinen.

Kies een workshop wat bij jou past en sta weer in je eigen positieve kracht!

Over Powerful Breaks

Wiemela Mangroo is de hoofdtrainer van Powerful Breaks en regelt de meeste zaken die met het bedrijf te maken hebben.
Zij is een gecertificeerd Reiki Master en gediplomeerd in Positieve Psychologie.

Ruim 20 jaar is Wiemela bezig met persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei door deelname aan cursussen, retraites en coaching.
Natuur en beweging zijn belangrijke inspiratiebronnen voor Wiemela. Een goede dosis humor, anderen verrassen en van betekenis zijn voor kwetsbare groepen, geven haar energie.

Naast haar passie en liefde voor Powerful Breaks werkt zij al meer dan 13 jaar als product developer en projectleider bij een ondernemersvereniging waar zij voor het bedrijfsleven nieuwe opleidingsproducten heeft ontwikkeld. Om de kneepjes van het didactische vak te leren heeft zij diverse trainingen gevolgd.

Inmiddels heeft zij meer dan 22 jaar ervaring in het begeleiden van groepen en het organiseren van evenementen, symposia, trainingen en overige bedrijfsactiviteiten voor het zowel het MKB als multinationals zoals KPMG, Shell International en Nutricia.

Al van jongs af aan voelt Wiemela door haar sensitiviteit feilloos aan wat een ander nodig heeft. Met Powerful Breaks hoopt zij met haar opgedane kennis en ervaring zoveel mogelijk mensen datgene te geven waardoor ze meer van het leven en zichzelf gaan houden.Haar missie is om anderen te inspireren om lichter, luchtiger en blijer te leven.


Powerful Breaks

Wiemela Mangroo

Isabellaland 1130
2591 SX Den Haag

Workshops in positief denken door zelfreflectie in combinatie met overnachting & ontspanning