Gezond thuis!

Foodies and Family
Den Haag

Gezond thuis!

Van strijd naar gezelligheid!
 

'Dat lust ik niet', 'Dat wil ik niet proeven' , 'Dat ziet er niet lekker uit'...

Herken je deze uitspraken?

Dan is ons 'Gezond thuis' iets voor jullie.

Gezellig met elkaar in de keuken staan, gerechten bereiden, nieuwe smaken ontdekken en vooral plezier maken staan centraal.

Over Foodies and Family

Welkom, leuk dat jij er bent. Ik ben Priscilla, moeder van vier heerlijke kinderen. Sinds ik mij kan herinneren heb ik al
interesse voor koken en voeding. Ik herinner mij nog de momenten dat ik samen met mijn opa en oma bramen ging plukken en hier vervolgens jam van maken. Nu ik daaraan terugdenk krijg ik weer een glimlach op mijn gezicht. Wat een fijne momenten waren dat. Koekjes bakken, taarten maken of hele maaltijden bereiden, niets is te gek. Met mijn achtergrond als docent weet ik wat ik kan toevoegen aan het onderwijs, onze lesprogramma's zijn daarom ook zo opgesteld dat het binnen het onderwijs toe te passen is. 

Het ontstaan van Foodies & Family

Zinnen als ‘Dat lust ik niet’, ‘Ik wil het niet proeven’ en ‘Ik vind dat niet lekker’ kwamen dagelijks voorbij hier thuis. Ik was altijd op zoek naar een oplossing om ervoor te zorgen dat mijn kinderen binnen krijgen wat zij nodig hebben, terwijl zij eigenlijk veel weigerde. Dit veranderde allemaal toen ik hen begon te betrekken in het kookproces. Vanaf zijn tweede levensjaar nam ik hen mee de keuken in – net als mijn moeder vroeger bij mij heeft gedaan. Uit eigen ervaring blijkt dat wanneer je kinderen betrekt in het kookproces, zij meer interesse tonen in het eten en graag willen proeven. Inmiddels is zijn zij 9, 8 en 5 jaar en vinden zij nog steeds ontzettend leuk om mee te helpen in de keuken.


Foodies & Family

Priscilla Avôt

Beethovenlaan 97
2551KB Den Haag

Gezond thuis!