In verbinding met jouw natuur.

Manoa.nu Natuurgeneeskunde
Den Haag

Welkom bij mijn praktijk voor orthomoleculaire natuurgeneeskunde, sjamanisme & systemic healing. Een plek waar ik met zorg om ga met jouw (gezondheids-) vraagstukken en er ruimte is voor jou.

Wanneer je gezondheid niet stroomt, dan stroomt de rest van het leven meestal ook niet optimaal. Het kan gaan om ‘kleine’ eenvoudige klachten die jou uit je energie halen: een steeds terugkerende koortslip, vaak pijn in je buik, die eeuwige verkoudheid. En het kunnen meer gecompliceerde en langdurige klachten zijn:  vermoeidheid, ontstekingsklachten, (onverklaarbare) pijnen, allergieën, tegen een burn out aan zitten... Klachten waar je zelf geen antwoord op hebt, of waar je bij de reguliere zorg niet verder komt.Mijn basis ligt in de orthomoleculaire geneeskunde, omdat het mij erg goed op weg heeft geholpen om fysiek weer sterk te worden. En nog steeds kan ik er op terug vallen wanneer het even niet gaat zoals het zou kunnen gaan. Terug naar de basis. Op een heel natuurlijke wijze. Daarnaast loop ik al een aantal jaren over een mooi pad vol ontdekkingen binnen het sjamanisme wat mij dichter bij mijn hart, mijn ziel en weer dichter bij de én mijn eigen natuur bracht. Daar waar de orthomoleculaire natuurgeneeskunde voor mij gaat over het helen van het lichaam, gaat het sjamanisme over het helen van de ziel, en het weer (opnieuw) kunnen leven vanuit je harten-kracht. Ik ben blij dat ik beide wegen bewandel, en dankbaar dat ik deze samen kan brengen binnen mijn praktijk.Wat jouw probleem of vraag ook is, je bent welkom om samen naar jouw situatie te kijken. Ik help je graag op weg om jouw gezondheid op een natuurlijke wijze te verbeteren.

Over Manoa.nu Natuurgeneeskunde

Ruim vier jaar geleden maakte ik werkelijk kennis met het sjamanisme in levende lijve. Ik dacht altijd dat dat alleen voor ‘speciale’ mensen was... Dat je je hier alleen maar mee bezig mocht houden wanneer je ‘daar’ vandaan kwam. Nu weet ik dat we op een bepaalde manier allemaal ‘daar’ vandaan komen, en dat sjamanisme een – heel krachtige en natuurlijke - manier is om ‘daar’ ook weer mee in contact te komen. Natuurvolkeren en hun levens-wijzen trokken altijd al mijn aandacht, en de natuur vormde al jarenlang een belangrijk onderdeel in mijn leven. Wandelend, zwemmend in de zee, surfend, of, gewoon, buiten-zijn... Het sjamanisme heeft bij mij veel innerlijke processen in een stroomversnelling gebracht. Soms dacht ik het allemaal even niet meer bij te kunnen houden. Nu weet ik dat ook dat klopt. Wat niet wil zeggen dat het allemaal altijd maar ‘leuk’ is en lekker makkelijk is geworden. Wel is er heel veel duidelijk geworden, soms zo helder dat ik het eigenlijk liever niet wilde zien. Sjamanisme heeft mij houvast gegeven, grond onder mijn voeten en de ruimte om mijn hoofd om mij – zeker ook als hoogsensitief persoon – in deze wereld beter staande te houden. Sterker vanuit harten- en zielskracht, in plaats van altijd maar doorgaan op wilskracht. Binnen mijn praktijk voor natuurgeneeskunde richt ik mij op zowel de fysieke, als ook de mentale/ziels-gezondheid. Puur fysiek richt ik mij op de juiste voeding voor het lichaam, jouw lichaam, en ben ik orthomoleculair geschoold. Wanneer je bepaalde voedingsstoffen mist, zal dit invloed hebben op je gehele wel-zijn. En andersom net zo goed. Daarom vind ik het zo fijn om deze kennis te combineren met sjamanistisch & systemisch werk, en hiermee ook de ziel de juiste voeding te kunnen geven. Systemisch werk sluit qua energie naadloos aan bij het werk binnen het sjamanisme. Beide maken gebruik van hetzelfde energetische veld, beide op hun eigen manier. Beide even helder en mooi en zo zuiver als wat.
 


Manoa.nu Natuurgeneeskunde

Nanna Nicole Ros

Keizerstraat 40B
2586 BK Den Haag

In verbinding met jouw natuur.