Regenesis therapeut, sjamanistisch ademwerk access The Bars facilitator en spirituele coach

praktijk Ayla
Zoetermeer

Over Mariska Zandbergen

Mijn naam is Mariska Zandbergen-Roeling. Door mijn werk als ziekenverzorgster heb ik ontdekt dat ik via mijn handen een bijzondere gave heb. Het bleek dat ik, zonder het te beseffen, energie kon overbrengen op anderen waardoor klachten verminderden of helemaal verdwenen. Patiënten hadden baat bij de extra verzorging die ik ze kon geven.
Na alle positieve reacties ben ik een cursus Reiki I en II gaan volgen om meer te leren over mijn mogelijkheden. Tijdens een cursus Intuïtieve ontwikkeling ben ik ook in aanraking gekomen met methodieken kinesiologie. Dit bestaat uit heel veel onderdelen zoals Touch For Health, Stress Release, Woordblind, Leef blind en energetisch-centra (chakra behandeling).
Daarna kwamen The Bars en Regenesis healing op mijn pad. Dit zijn twee hele sterke methodes.
Omdat ik zelf een behandeling heb ondergaan, heb ik ervaren wat een mooi instrument het is om (oude) stressvolle gebeurtenissen uit je systeem te verbannen, waardoor lichaam en geest weer gezond aanvoelen.
Na deze ervaring heb ik besloten om met mijn mogelijkheden mensen gelukkiger door het leven te laten gaan. Ik kijk naar u op een positieve wijze en met open blik als een totale persoon, op een holistische manier, wat betekent dat lichaam, geest, energie en ziel één zijn.
Samen met u ga ik op zoek naar de oorzaak van uw klachten en vervolgens door middel van het aansturen van Energie zorgen dat het lichaam en de geest zichzelf weer kunnen helen.


praktijk Ayla

Amsterdamstraat 3
2711 GX Zoetermeer

Lid van beroepsvereniging

Regenesis therapeut, sjamanistisch ademwerk access The Bars facilitator en spirituele coach