Voeding op maat voor jou, chakra's in balans, aura, zelfherstellend vermogen optimaliseren.

Molendier
Zoetermeer

Bij Molendier in Zoetermeer kunt u voor preventie en met diverse klachten terecht. Vriendelijke, praktische aanpak zonder zweverigheid. Vergoeding door aanvullende ziektekostenverzekering. Ook behandeling van dieren.

Bij Molendier kunt u voor preventie en met diverse klachten terecht. Vriendelijke, praktische aanpak zonder zweverigheid. Vergoeding door aanvullende ziektekostenverzekering. Tijdens de uitgebreide intake gaan we samen kijken wat een passend behandelplan is. Afhankelijk van de klachten kan de nadruk liggen op voeding of juist op het verhelpen van energetische blokkades en het stimuleren van het zelfherstellend vermogen. Een combinatie is uiteraard ook mogelijk. Na vier behandelingen evalueren we welk effect de therapie heeft. Als u geen effect merkt, stoppen we de behandeling. De oorzaak van uw klachten ligt dan niet op een terrein waar Molendier iets mee kan. Eventueel kunt u wel doorverwezen worden naar iemand die u wellicht kan helpen.

Op de website van Molendier kunt u diverse verhalen lezen van mensen die goed geholpen zijn met zeer diverse klachten. Als u aarzelt of de natuurgeneeskundige therapie geschikt is voor u, neem gerust telefonisch contact op. We kunnen dan -gratis en vrijblijvend- overleggen wat uw klachten zijn en hoe Molendier u eventueel kan helpen.

Dieren

Mijn dienstverlening voor dieren sluit aan op die van dierenartsen en gedragstherapeuten. Dus net als bij mensen ook bij dieren als aanvulling op en niet in plaats van de reguliere zorg. Zaken die ik in de praktijk vaak tegenkom zijn: angst, allergie, jeuk, plassen in huis, onophoudelijk blaffen, pijn, vermoeidheid. Ik heb mijn eigen systematiek ontwikkeld voor dieren op basis van wat ik voor mensen geleerd heb. Dit heb ik aangevuld met scholing op het gebied van diergeneeskunde en communicatie met dieren.

Over Molendier

Mijn naam is Georgine Mol, natuurgeneeskundig therapeut met praktijk in Zoetermeer.Ik help mensen met zaken waar ik in het verleden zelf tegenaan gelopen ben, zoals darmklachten, hooggevoeligheid en chronische vermoeidheid. De zoektocht naar mijn eigen oplossingen was langdurig en frustrerend. Ik heb me in die oplossingen verdiept door middel van scholing, zodat ik in 2010 een praktijk kon starten om die hulp daadwerkelijk te gaan leveren. Heel graag wil ik mensen helpen met de klachten waar ik zelf uiteindelijk ook vanaf gekomen ben. Mijn behandelingen en consulten worden vergoed vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering.

Daarnaast ben ik gek op dieren. Ook hen wil ik graag helpen en ik heb mijn eigen systematiek ontwikkeld op basis van alles wat ik voor mensen geleerd heb, aangevuld met specifieke dierenkennis.

Ik ben getrouwd en we wonen samen met drie honden.


Molendier

Georgine Mol

Händelrode 14
2717EM Zoetermeer

Lid van beroepsvereniging

Voeding op maat voor jou, chakras in balans, aura, zelfherstellend vermogen optimaliseren.