Energetische behandeling en voedingsadvies

Molendier
Zoetermeer

Molendier in Zoetermeer: natuurgeneeskunde voor mens en dier, Reiki cursussen, Shin-Do cursus. Gedragstherapie voor honden.

Molendier voor preventie en het verhelpen van diverse klachten . Vriendelijke, praktische aanpak zonder zweverigheid. Behandelplan op maat. Afhankelijk van de klachten kan de nadruk liggen op voeding of juist op het verhelpen van energetische blokkades en het stimuleren van het zelfherstellend vermogen.

Op de website van Molendier staan diverse verhalen lezen van mensen die goed geholpen zijn met zeer diverse klachten. Als u aarzelt of de natuurgeneeskundige therapie geschikt is voor u, neem gerust telefonisch contact op om te overleggen.

Dieren

Ook dieren zijn van harte welkom. Zaken die ik in de praktijk vaak tegenkom zijn: angst, allergie, jeuk, plassen in huis, onophoudelijk blaffen, pijn, vermoeidheid. Dingen die ingezet kunnen worden om te helpen: energetische behandeling, Bachbloesemtherapie en voor honden ook training en gedragstherapie.

Over Molendier

Mijn naam is Georgine Mol, natuurgeneeskundig therapeut met praktijk in Zoetermeer.Ik help mensen met allergie, hooikoorts, darmklachten, hooggevoeligheid en chronische vermoeidheid.

Ook dieren help ik graag. Met energetische behandelingen en Bachbloesemremedies. In 2020 ben ik gestart met de opleiding tot honden gedragstherapeut. Inmiddels heb ik veel honden die last hadden van angst of onzekerheid mogen helpen.

 

In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met mijn man en twee Berner Sennenhonden.

Daarnaast ben ik als vrijwilliger verbonden aan de Koninklijke Hondenbescherming en heb ik zitting in de Raad voor Hondenwelzijn.


Molendier

Georgine Mol

Händelrode 14
2717EM Zoetermeer

Lid van beroepsvereniging

Energetische behandeling en voedingsadvies