Energie aan zee - Strandmeditatie

Energie aan zee
Den Haag (scheveningen)

Anti-stress strandmeditatie. De dag met energie beginnen, in contact met jezelf. In verbondenheid met het strand, de zee en elkaar nemen we afstand van alle drukte, stress en angst. Doe mee, en lach de dag tegemoet.

De dag met energie beginnen, in contact met jezelf. In verbondenheid met het strand, de zee en elkaar nemen we afstand van alle drukte, stress en angst.

In een geleide meditatie aan de slag om onze eigen frequentie te verhogen en weer in contact te komen met onszelf. Daarmee brengen wij onszelf emotioneel en energetisch meer in balans en voelen we meer innerlijke rust, tevredenheid en liefde. Zo laden we onze energie weer op en krijgen stress en angst minder vat op ons.

Waar & wanneer?

Elke donderdag van 08.45 tot circa 09.45u op het Scheveningse strand (Zwarte Pad).
Bij regen of kou verhuizen we naar een confortabele locatie.

Meedoen of meer weten? Stuur een berichtje naar infoenergiezee

Kosten: €10,- per persoon.

Over Energie aan zee

Altijd al geweten dat er wat met mijn handen was, maar nooit precies wat. Tot ik er achter kwam dat ik met handen anderen kan helpen. Daardoor ben ik gaan zien welke kracht mensen hebben en hoe belangrijk het is om tot je eigen kern te komen. Door mijn eigen reis naar mijn eigen kern ben ik als mens enorm gegroeid. Tegelijk is ook de helende energetische kracht van mijn handen enorm gegroeid. Beide uiten zich in heelheid, liefde en licht. Inmiddels heb ik mijn pad verlegd en help ik mensen om hun eigen helende kracht te vinden, om afscheid te nemen van stress en angst. Da’s fijn, want mensen die in hun eigen kracht staan zijn heel en zitten vol met liefde.

Als zoon van een reguliere huisarts die zijn leven gaf aan het helpen van mensen is het voor mij een grote eer om het stokje over te nemen. Ditmaal vanuit een andere meer holistische invalshoek, waar de heelheid van de mens en de oorzaak van ziektes en ongenoegen centraal staat. Met veel plezier help ik mensen hun eigen energetische kracht te hervinden in hun zoektocht naar een betere versie van zichzelf. 


Energie aan Zee | Joost de Haan

Joost de Haan

Groningsestraat 2A
2587RK Den Haag (scheveningen)

Energie aan zee - Strandmeditatie