Ik help professionals hun zielsmissie realiseren in hun werk | Droombaan Coach | MissieMentor

MissieMentor | Judith Lumbela
Den Haag

Met diepgaande loopbaancoaching ontdek je je ware talenten, leer je wat je ten diepste verlangt en herken je wat je nodig hebt in werk wat je vervult. Samen creëren we een carrière waarin je optimaal tot je recht komt en geniet van je bijdrage.

Of je nu op zoek bent naar de juiste carrièrekeuze, een nieuwe baan wilt vinden, of wilt opbloeien in je huidige functie, je vindt je weg naar vervulling met MissieMentor, dé bezielde loopbaancoach in Den Haag.

Mijn unieke aanpak

Ik combineer al mijn kennis en ervaring als zijnscoach, team coach, projectleider, yogadocent en mindfulnesstrainer. Dit zorgt voor een geïntegreerde diepgaande aanpak die alle lagen van jouw persoonlijkheid meeneemt. Een bewezen route naar vervulling in je werk én leven.

Via diepe ontspanning ontdek je de antwoorden in jezelf die komen bovendrijven uit je onderbewustzijn, zodat je ontdekt welke bijdrage jou zielsgelukkig maakt.

Je leert jezelf door en door kennen. Dit is waardevol voor zowel je werk als alle andere aspecten van je leven.

Wat het je oplevert

  • Glashelder wie je bent en wat je voldoening brengt
  • Heldere focus vanuit je diepste WHY
  • Zekerheid over jouw volgende stap
  • Uitgestippelde route naar succes op alle fronten
  • Diep geworteld vertrouwen in jezelf

Resultaten van mijn klanten

⭐ Lenie vond snel de juiste richting en doorliep sollicitaties met gemak.
⭐ Tom verdiepte zijn vertrouwen in zijn gevoel en ervoer meer regie.
⭐ Debby overwon onzekerheid en bloeide op in haar nieuwe rol.

Benieuwd naar wat loopbaancoaching voor jou kan betekenen?

Plan een gratis 1:1 Droombaan Sessie, ga naar mijn website >Gratis >Gratis Droombaansessie. Ontdek jouw volgende stap én of samenwerking met mij ondersteunend kan zijn voor een vervullende carrière.

Meer weten?

Neem contact op met MissieMentor via telefoon, mail of de website. Zie Contactgegevens

Over MissieMentor | Judith Lumbela

Heel mijn leven heb ik gezocht naar mijn ware zelf. Na vier studiewisselingen en een voortdurend gevoel van niet op mijn plek zijn in mijn werk, bereikte ik een dieptepunt in 2019. Ondanks mijn ervaring als yogadocent en mijn dagelijkse meditatie, werd ik bijna overweldigd door stress - een harde wake-up call.

Met de hulp van een coach begon ik aan een diepgaande innerlijke reis. Laag voor laag ontdaan van beschermingsmechanismen en diepgewortelde overtuigingen, ontdekte ik meer dan alleen burnoutpreventie; ik ontdekte mijn ware zelf. Waarbij lichamelijke signalen, zoals buikpijn, waardevolle richtingaanwijzers bleken.

In mijn zoektocht vond ik rust, focus, verbinding, promotie en waardering. En via mijn onderbewuste vond ik:

  • mijn talenten, 
  • mijn zielsmissie, 
  • en werd mijn hart mijn kompas.

Ik gooide mijn carrière om en volgde een post-HBO opleiding tot Zijnscoach. Tijdens mijn opleiding werkte ik als teamcoach voor diverse IT-teams, waarbij ik spiritualiteit combineerde met resultaatgericht werken. Nu richt ik me in mijn eigen praktijk op het helpen van bezielde zoekers om hun zielsmissie te ontdekken en te realiseren in hun dagelijks leven.

En ik deel mijn lessen met liefde en plezier!

Ik geloof dat iedereen een zielsmissie heeft en exact de juiste talenten om deze waar te maken. Als je deze kent en volledig ernaar leeft, vind je ware geluk, wat niet alleen je eigen leven verrijkt, maar ook de wereld om ons heen.

Dit proces mogelijk maken geeft me enorm veel voldoening en vervult mijn eigen authentieke pad.


MissieMentor

Judith Lumbela

Paul van Ostaijenstraat 37
2548MZ Den Haag

Ik help professionals hun zielsmissie realiseren in hun werk | Droombaan Coach | MissieMentor