spiritueel psycholoog Den Haag

psychologenpraktijk Marian Musters
Den Haag

Als spiritueel psycholoog werk ik met de fysieke, emotionele, mentale en spirituele dimensie. Ik wil jouw inzichten praktisch toepasbaar maken voor je leven en maak o.a. gebruik van healing, channeling, focussen, visualisatie, creativiteit etc.

"Ik wil meer ontspannen leven, van mijn klachten af en doen waar ik goed in ben, meer in harmonie zijn met mezelf en de mensen om me heen”

                                                       “ ik wil mijn licht laten schijnen! "

Als psycholoog deed ik 25 jaar ervaring op in mijn eerstelijnspraktijk (ikhelpjeopweg). Vanaf mijn 14de jaar volg ik ook een spirituele weg. Spiritueel betekent voor mij, dat ik kies -met een haalbare stap!- mijn angst los te laten en mij herinner, wie ik wezenlijk ben. Van angst naar vertrouwen. Uit mijn hoofd en in mijn hart. Dàt wil ik graag delen in mijn praktijk...

Mijn Werkwijze

Vanuit een veilige ruimte kun je tijdens een innerlijke reis, contact maken met datgene, waar jij naar op zoek bent: een (levens)vraag, thema, oude overtuiging, (lichamelijke) blokkade, pijn etc.

Door je in vertrouwen te verbinden, kan jouw inspiratie spreken en kun je nieuwe inzichten ontvangen, die je daarna kunt verbinden met je dagelijkse praktijk. Dit is voor mij  essentieel in mijn werk: nieuwe inzichten praktisch toepasbaar maken voor je dagelijks leven!

Tijdens een sessie werk ik met de fysieke, emotionele, mentale en spirituele dimensie en  maak ik o.a. gebruik van healing, channeling, focussen, visualisatieoefeningen, sjamanistische technieken, synchroniteit, creativiteit etc.

klachten

Psycho(somatische) klachten zie ik als geblokkeerde energie.  In mijn werk (en gedeeltelijk ook in mijn eigen leven en naaste omgeving) heb ik o.a  ervaring opgedaan met angst, depressie, burn-out,  ADHD,  manische depressie en (sexueel) traumagerelateerde klachten. Met deze klachten heb ik affiniteit. 

 

                                                                  Laat je licht schijnen!

Over Marian Musters

 

 

Psychologenpraktijk Ikhelpjeopweg

Geïnspireerd werk ik als eerstelijnspsycholoog en heb daarbij in de loop van 25 jaar een eigen werkwijze ontwikkeld. Ik voel me bevoorrecht in mijn werk zoveel diverse mensen te mogen ontmoeten en hen te kunnen begeleiden een eigen weg (terug) te vinden in het leven

Psychologenpraktijk spiritueelpsychologe

Vanaf mijn 14de jaar volg ik een spirituele weg. Spiritueel betekent voor mij, dat ik kies met een haalbare stap(!) mijn angst los te laten en mij herinner, wie ik wezenlijk ben. Van angst naar vertrouwen. Uit mijn hoofd en in mijn hart. Als spiritueel psychologe werk ik met de fysieke, emotionele, mentale en spirituele dimensie en maak ik o.a. gebruik van healing, channeling, focussen, visualisatieoefeningen, sjamanistische technieken, synchroniteit, creativiteit etc.

klachten

Ik behandel o.a. rouw en traumaverwerking, assertiviteitsproblemen en (lichamelijke) spanningsklachten, waaronder hyperventilatie, slaapproblemen etc. Op mijn site bespreek ik aspecten van mijn werkwijze bij een aantal klachten. In mijn werk (en gedeeltelijk ook in mijn eigen leven en naaste omgeving) heb ik o.a. veel ervaring opgedaan met angst, depressie, burn-out, ADHD, manische depressie en (sexueel) traumagerelateerde klachten, waarmee ik extra affiniteit heb.

Werkwijze

Kenmerken van mijn werkwijze zijn:

  • persoonlijke betrokkenheid, veiligheid en respect
  • praktisch met oplossingen gericht op een haalbaar doel
  • direct, actief en creatief
  • mede geïnspireerd door oosterse zienswijzen
  • kortdurend
  • direct aanmelden mogelijk (geen wachtlijst)

Mijn inspiratie is mensen te begeleiden een eigen weg te vinden in het leven, zodat zij hun licht kunnen laten schijnen...

 

Laat je licht schijnen: ik help je op weg!


psychologenpraktijk Marian Musters

Okkernootstraat 48
2555 ZH Den Haag

Lid van beroepsvereniging

spiritueel psycholoog Den Haag