Van verlangen naar werkelijkheid in 5 sessies

Zijnsgewijs Coaching
Landgoed Ockenburgh (den Haag)

Tijdens deze natuurcoaching werken we in vijf sessies toe naar helderheid: je krijgt helder waar je nu precíes naar verlangt, wat je in de weg zit om dat te realiseren, en hoe je ondanks obstakels tòch concrete stappen kunt gaan zetten.

Je hebt je leven goed op de rit en vindt dat je niets te klagen hebt, maar ondertussen wringt er iets: je bent vaak moe, voelt je geleefd en bent snel geirriteerd. Diep van binnen verlang je naar iets anders. Misschien verlang je naar meer rust en ontspanning, meer focus op wat je ècht belangrijk vindt, of misschien wil je zo graag eens echt werk gaan maken van de dromen en plannen die je al zo lang hebt. Maar ook al heb je op eigen houtje al wat dingen geprobeerd, je merkt dat er nog steeds niets wezenlijks is veranderd. 

Hoe zou het zijn om te stoppen met ploeteren en proberen het wiel uit te vinden, en eindelijk eens het gevoel te hebben dat je leven zich in de juiste richting ontvouwt? Dat je ontspannen mag genieten van het avontuur dat LEVEN heet, in plaats van dat je vermoeid en gefrustreerd in cirkeltjes beweegt en niet wezenlijk verder komt?

Dat is precies waar ik jou mee kan helpen. In 5 sessies natuurcoaching verhelderen wat jou in de weg zit om het leven te gaan leiden waar je naar verlangt, en zorgen we ervoor dat dat obstakel je niet meer in de weg zit. Na afloop heb je inzicht, een concreet plan èn het zelfvertrouwen om op eigen kracht je eigen koers te vervolgen richting het leven waar je ècht naar verlangt.

Over Carmen Cools

Mijn naam is Carmen Cools. Ik werkte 10 jaar als neuropsycholoog toen ik ontslag nam om eindelijk eens werk te gaan maken van mijn diepe verlangen naar meer natuur, rust, focus en betekenis. Ik had nooit durven dromen dat ik uit zou komen waar ik nu ben: een leven vol flow, inspiratie, voldoening en plezier, waarbij ik ook nog het gevoel heb dat ik andere mensen help en inspireer door gewoon te zijn wie ik echt ben.

Inmiddels coach en inspireer ik andere vrouwen om eveneens te gaan luisteren naar hun sluimerende verlangens: om keuzes te gaan maken die passen bij wie ze ècht zijn en te gaan doen wat ze ècht leuk en belangrijk vinden. 

Zodat ze hun eigen, unieke pad kunnen gaan volgen, en zodat OVERLEVEN verandert in LEVEN. 

Zodat drukte, ruis en afleiding plaatsmaken voor flow, plezier en moeiteloosheid. 

Mijn manier van werken en leven kenmerken zich door aandacht, puurheid en eenvoud. Ik ben wie ik ben: ontspannen mezelf, zonder opsmuk, met open aandacht voor wat zich aandient. Dat is mijn kracht, en tegelijkertijd een inspirerende uitnodiging aan de mensen waarmee ik in aanraking kom: wees alsjeblieft jezelf, dan ben je op je mooist en krachtigst. Verder ben ik 'down to earth': spiritualiteit heeft voor mij niets te maken met zweverigheid. Ik hou van helder, concreet en praktisch. Waar ik ook van hou zijn stapels boeken, thee, mijmeren en kamperen in de natuur - alleen of met mijn gezin.

Meer over mij vind je op mijn site. 


Zijnsgewijs Coaching


Landgoed Ockenburgh (den Haag)

Van verlangen naar werkelijkheid in 5 sessies