Van ruis naar ruimte voor de essentie

Zijnsgewijs Coaching
Landgoed Ockenburgh (den Haag)

Je verlangt naar meer ruimte en vrijheid in je leven, maar komt toch steeds weer in ruis en drukte terecht. In 5 sessies natuurcoaching verhelderen we hoe dit komt, zodat je gaat zien hoe je duurzaam meer ruimte kunt creëren voor wat voor jou telt.

Altijd maar druk, nooit genoeg tijd en ruimte voor wat je echt belangrijk vindt. Voor wat jou voedt. Voor wat je voelt dat je te doen hebt op deze wereld. Het maakt je somber en moe.

Misschien ken je schaarse momenten van inspiratie en enthousiasme, waarin je ziel begint te dansen en alles ineens helder lijkt: dít is wat je wilt! Dít is wat bij jou past! Maar al snel neemt het leven zijn beloop en wordt je overstelpt met verantwoordelijkheden en verwachtingen. Jouw dromen komen later wel, denk je. Of: het is niet realistisch om dit te verlangen.

Hoe zou het zijn als dat verlangen de ruimte zou krijgen? Gewoon nu al?

Hoe zou het zijn als je energie weer zou stromen, en je voelt dat je je op je eigen pad bevindt? 

Hoe zou het zijn om te ontdekken dat er veel meer mogelijk blijkt dan je denkt, zodra je bereid bent dat verlangen echt te onderzoeken? 

In vijf coachingsessies in de natuur geven we jouw verlangen eens helemaal de ruimte. Met behulp van de natuur ontdek je hoe je daarbij -onbewust- je eigen vrijheid in de weg zit. We boren jouw natuurlijke wijsheid en creativiteit aan, waardoor je als vanzelf nieuwe mogelijkheden gaat zien. Ik help je om concrete stappen te zetten en daarbij te vertrouwen op je eigen kracht en intuitie.

Ik geloof dat we allemaal een uniek pad te bewandelen hebben. Ik help je graag het jouwe terug te vinden.

Over Zijnsgewijs Coaching

Mijn naam is Carmen Cools. Ik werkte 10 jaar als neuropsycholoog en mindfulnesstrainer toen ik ontslag nam om eindelijk werk te gaan maken van mijn diepe verlangen naar meer natuur, rust, focus en betekenis. Ik had nooit durven dromen dat ik uit zou komen waar ik nu ben: een leven vol flow, inspiratie, voldoening en plezier, waarbij ik ook nog het gevoel heb dat ik andere mensen help en inspireer door gewoon te zijn wie ik echt ben.

Inmiddels coach en inspireer ik andere vrouwen om eveneens te gaan luisteren naar hun sluimerende verlangens: om keuzes te gaan maken die passen bij wie ze ècht zijn en te gaan doen wat ze ècht leuk en belangrijk vinden. 

Zodat ze hun eigen, unieke pad kunnen gaan volgen, en zodat OVERLEVEN verandert in LEVEN. 

Zodat drukte, ruis en afleiding plaatsmaken voor flow, plezier en voldoening. 

Mijn manier van werken en leven kenmerken zich door aandacht, puurheid en eenvoud. Ik ben wie ik ben: ontspannen mezelf, zonder opsmuk, met open aandacht voor wat zich aandient. Dat is mijn kracht, en tegelijkertijd een inspirerende uitnodiging aan de mensen waarmee ik in aanraking kom: wees alsjeblieft jezelf, dan ben je op je mooist en krachtigst. Verder ben ik 'down to earth': spiritualiteit heeft voor mij niets te maken met zweverigheid. Ik hou van helder, concreet en praktisch. Waar ik ook van hou zijn stapels boeken, thee, mijmeren en kamperen in de natuur - alleen of met mijn gezin.

Meer over mij vind je op mijn site. 


Zijnsgewijs Coaching

Carmen Cools


Landgoed Ockenburgh (den Haag)

Lid van beroepsvereniging

Van ruis naar ruimte voor de essentie