Sterk In Autisme

Sterk In Autisme
Den Haag

De grootste uitdaging is om jezelf te zijn in een wereld waarin iedereen probeert je iemand anders te laten zijn - Socrates - Sterk in Autisme gaat met jou de uitdaging aan om jouw authentieke zelf te blijven! Ga je mee op reis naar jezelf?

De grootste uitdaging is om jezelf te zijn in een wereld  waarin iedereen probeert je iemand anders te laten zijn - Socrates -

Sterk in Autisme gaat met jou de uitdaging aan om jouw authentieke zelf te blijven!
Ga je mee op reis naar jezelf?

Over Sterk In Autisme

Lesley Piccardt / Autismecoach vanuit de holistische benadering / Body Mind Release Therapeut

Weer in je eigen kracht komen staan, voor veel mensen is dit niet vanzelfsprekend. Ze worstelen met zichzelf en onze maatschappij die steeds meer druk uitoefent.

Ook voor mij was dit een enorme uitdaging. Zelf kreeg ik de diagnose autisme in 2005. Wat volgde waren depressies, vechten met mezelf en van zelfliefde was geen sprake. Ik was aan het overleven om me staande te houden in de wereld. Een pad vol met uitdagingen, waar ik nu enorm dankbaar voor ben. Het heeft me gemaakt tot wie ik nu ben:

Een sterke en krachtige vrouw, die volledig in haar kracht staat en anderen coacht en begeleidt om uit de modder te komen en leert om weer te gaan staan, volledig in je kracht.

Ik ben Body Mind Release Therapeut in opleiding, en maak gebruik van de Yucelmethode, Meditatie, Sjamanisme bv Munay Ki en vanaf februari 2020 ook Mahatma Energy.

Een berichtje vind ik altijd leuk:-)

 

 


Sterk In Autisme

Lesley Piccardt

Hackfortstraat, 141
2531JJ Den Haag

Sterk In Autisme