Tarot Coach

IMYY Tarot
Voorburg

IMYY Tarot biedt Tarot consulten en coachingstrajecten voor mensen die op zoek zijn naar de magie en het plezier in hun leven.

Tarotkaarten verbeelden het levensverhaal. Hoe ziet jouw verhaal er op dit moment uit? En ben je er tevreden mee? Vaak zijn we ergens tussen alle verantwoordelijkheden door het plezier en de magie die we als kind wel nog ervaren uit het oog verloren. Door de toepassing van de beelden uit de Tarot kun je jouw verhaal bewust maken en ontdekken hoe je die magie weer terug kunt brengen. Als vertolker van de tarotkaarten en coach begeleid ik jou graag op deze ontdekkingstocht.

Over IMYY Tarot

Ik ben Imke Gaiser Verhaeren. Dochter van Cees en Madeleine, Zus van Harald en Jørgen, Vrouw van George en Moeder van Arthur en Robin. Maar dat zijn vooral de verschillende rollen die ik heb en niet zo zeer wie ik ben. Na jaren studie en werk op een gebied dat sociaal wenselijk was, ben ik voor mijzelf gaan leren. Tarot was mijn eerste keuze, gevolgd door coaching. Nu ben ik wie ik zelf wil zijn, een Tarot coach. 

Ik ben een vrouw die gelooft in sprookjes en magie. De sprookjes die onze levens zijn en de magie van de kleine dingen. Momenten waarop we bijvoorbeeld de maskers van onze rollen afzetten en werkelijk met elkaar in gesprek gaan. De interactie die dan plaatsvindt, er is niets magischer dan dat. En ik zie en ervaar het bij elk Tarot Consult en elke coachingsessie weer. En dat is heerlijk! 


IMYY Tarot

Imke Gaiser Verhaeren

Okerhof 38
2272JG Voorburg

Tarot Coach