Bodywork - emotioneel lichaamswerk

Bodywork from the heart - The Art of Healing
Den Haag

In mijn praktijk bied ik je de mogelijkheid om opnieuw contact te maken met je gevoel, met de kwaliteiten van je bewustzijn en innerlijke kracht van je lichaam. Met de sporen die vroegere gebeurtenissen als trauma en emoties hebben achtergelaten.

Bodywork from the heart ~ emotioneel lichaamswerk doormiddel van massage om emotie, trauma en blokkades de ruimte te geven, zodat jij zichtbaar in aanwezigheid mag opbloeien. Voor wie? Voor een ieder die zichzelf in de diepte van het lichaam wilt voelen, ontmoeten, ontdekken, verwonderen, ervaren, doorleven, uitten. Om opnieuw contact te maken met die plekken in het lichaam die bevroren, verstoord, onrustig, onwennig, nog niet gezien zijn. In de vloeiende beweging die altijd vanuit je basis beschikbaar is. 

Naar binnen gaan om de kracht te voelen van wie jij bent, met talent en passie. Je lichaam vertelt wat voor je oog nog niet zichtbaar is. Buiten je comfortzone, hier begint het, je reis naar binnen. Jezelf helen vraagt om lef en moed, om een staat van verwondering, overgave en openheid zonder “Het” te weten. Daar waar we instaat zijn de antwoorden tot ons te laten komen vanuit ons lichaam door te voelen, zonder direct te antwoorden ( vanuit onze mind ), ontstaat er ruimte om te groeien, te ontwaken, te spelen, te creëren. We worden weer kind en ontmoeten onszelf steeds weer opnieuw in de spiraal beweging van het leven dat raakt tot in de kern. In verbinding met de ander voelen we het kloppend Hart van onszelf weer. En laten de wijsheid van wat jouw lichaam je te vertellen heeft, spreken. 

Hierbij nodig ik je uit om de diepere lagen in jezelf te verkennen, in de kracht van kwetsbaar zijn.

Welkom mooi mens!                 

                                                                                                                                                                                                                  

Over Bodywork from the heart - The Art of Healing

Mijn naam is Robin Sterre,

Door de hardnekkigheid van vroegere ervaringen en trauma’s realiseerde ik me dat het de hoogste tijd werdt om echt ‘naar binnen te gaan’ om via mijn ademhaling mijn bewustzijn te vergroten en mijn licht naar binnen te laten stralen om te voelen wat er in de diepte van mijn lichaam verborgen lag. 

Sinds 2016 volg(de) ik verschillende opleidingen, onder meer bij Positive Touch (massagetherapie) en Touch of Matrix (bewustzijn in beweging). Daarnaast heb ik een aantal zeer confronterende en inspirerende trainingen gevolgd en enkele diepe spirituele reizen gemaakt.

Door het volgen van het openen van mijn hart en dieper in te gaan op mijn thema Bevrijding van binnenuit, heeft mijn levensweg mij gebracht tot mijn passie voor het Bodywork vak waarin ik mijzelf eindeloos kan blijven ontdekken, verwonderen, leren en waarmee ik anderen mag inspireren. Mijn praktijk is mijn baarmoeder vanwaaruit alle creaties ontstaan die mij steeds opnieuw nog dieper laten kijken en ervaren.

Met een voorliefde voor het sjamanisme en een buiging naar het universum dans ik het leven.


Bodywork from the heart - The Art of Healing

Robin Sterre

Kanaalweg 31
2584CE Den Haag

Lid van beroepsvereniging

Bodywork - emotioneel lichaamswerk