Natallia Volk Floral Design

Natallia Volk
Den Haag

Bloemkunstontwerper en docent, voor interieur, rouwen en trouwen, en bijzondere momenten: kom het bespreken in de sfeervolle studio. Of leer het in floral workshops als teambuilding, feestjes, babyshower, verjaardag of kinderworkshops.

Als er ooit een paradijs op aarde was, zouden bloemen er zeker een bewijs van zijn. Hun effect op al onze zintuigen, de verwevenheid van de mens met de natuur en de bloemen…
Al zo lang vullen mensen hun leven met bloemen, versieren en vieren we de belangrijkste gebeurtenissen. Geboorte, verjaardag, huwelijk en afscheid. En… liefde.
Bloemen zijn overal. In huizen en tuinen, op kledingpatronen, in architectuur en sieraden. 
Mensen gaven bloemen ook al van oudsher betekenis, en bloemen drukken het onmogelijke uit, emoties en gevoelens waar we geen namen voor hebben. En andersom: ze spelen in op onze emoties, wekken herinneringen op, doen verlangen naar de natuur. Misschien dat wat we allang vergaten in deze hectische wereld? Pure harmonie en perfectie.
 
Als bloemkunstontwerper en docent observeer ik de magische relatie tussen mensen en bloemen. Onze dagelijkse interactie met bloemen is creativiteit in zijn puurste vorm. Met mijn kunst wil ik mensen de onbeschrijfelijke kwetsbaarheid, tederheid en vluchtige schoonheid laten ervaren.

Mijn beeldende, abstracte vormtaal en opbouw van dode en levende natuurelementen raken de diepste lagen en spelen een rol in je welzijn en beleving. Voor unieke plekken in je interieur, voor rouwen en trouwen, en voor bijzondere momenten: kom een kijkje nemen in de sfeervolle studio en we bespreken samen de mogelijkheden.
Of laat het me je leren: floral workshops als teambuilding, een feestje met vrienden, een babyshower, verjaardag of kinderworkshops: ik vind het heerlijk om samen met jou iets moois te creëren. 
 
Inspired by nature, designed by me. 
 

Over Natallia Volk

Bloemen en planten hebben mij altijd gefascineerd. Ze hebben iets magisch en werken op al je zintuigen. Geboren in Belarus woon ik sinds 2018 in Nederland met mijn gezin. Tijdens mijn opleidingen en werk als bloemist en docent bloemsierkunst richtte ik me steeds meer op de kunstzinnige kant. Binnen de Floral Design als kunstvorm ontwikkelde ik me internationaal, ook onder begeleiding van het Boerma Instituut in Aalsmeer en Gregor Lersch.

 


Natallia Volk Floral Design

Natallia Volk

Laan van Meerdervoort 269
2563AD Den Haag

Lid van beroepsvereniging

    Natallia Volk Floral Design
Natallia Volk Floral Design