Kunst bij Carol Greenshields & Kunst workshops

Greenshields Art & Therapy
Den Haag

Kunst - following the movement of PTSD

Mijn kunst volgt mijn levenspad. Dat mag, ik stem toe. Al gaat dat gepaard met metallic acrylverf, stippeltjes op een glimmende achtergrond, tot fantasy gekleurde gebouwen in potlood op papier; alles mag. Een rode draad in mijn werk is kleur; bijna alles is vol met kleur, daar hou ik van. Wat ik zie vertaal ik naar een soms ‘over the top’ versie in kleur, een andere realiteit. Ooit begonnen met kunstacademie in Engeland, ben ik gestopt om naar Nederland te komen. Toen viel het stil.  Het was pas jaren later dat ik ooit weer een penseel in mijn handen nam. Nu ben ik niet te stoppen en ben ik vaak te vinden in mijn studio bij Bink 36 in Den Haag. Kunst heeft mij geholpen om PTSD te verslaan en daar help ik anderen mee, te laten realiseren hoe krachtig onze eigen kunst is.

Over Greenshields Art & Therapy

Hi, nice to meet you! Ik woon sinds 1991 in Nederland maar kom oorspronkelijk uit Yorkshire, Engeland. 

Mijn levenspad is vertegenwoordigd door het landschap waar ik vandaan kom; met hoge pieken en diepe dalen. Pas in 2017 heb ik mijn eigen zaak opgericht welke twee van mijn grootste passies omarmen; kunst en psychologie. 

Ik geloof in de kracht van een tekening, de vertaling van het onderbewuste wanneer woorden ontoereikend zijn. Dat pad bewandel ik met mijn eigen kunst; het is altijd aan veranderingen onderhevig en dat laat ik toe. Een ding is zeker - je zult nooit weten wat een ander persoon echt van jou of jouw werk denkt, dus hoe minder energie we daar aan spenderen hoe beter. Op het moment dat we beseffen dat we regisseur zijn van ons eigen leven, hebben we de kans om veel vrijer te leven en te creëren. Als ik niet elders aan het werk ben of aan de wandel ben in de natuur, ben ik te vinden in mijn studio bij Bink 36, Den Haag.

 


Greenshields Art and Therapy

Carol Greenshields

Binckhorstlaan 36 C046
2516BE Den Haag

Kunst bij Carol Greenshields & Kunst workshops