Expositie-organisatie

Charlie Taylor Photography
Voorburg

Zo’n 3-4 keer per jaar exposeer ik eigen werk, meestal zo’n twee weken en met het doel mijn werk meer onder de aandacht te brengen en mijn netwerk te vergroten. Ik organiseer ook tentoonstellingen en exposities voor anderen.

Zo’n drie tot vier keer per jaar exposeer ik mijn eigen werk. Mijn tentoonstellingen duren meestal zo’n twee weken en hebben als doel mijn werk meer onder de aandacht te brengen en mijn netwerk te vergroten.

Ik organiseer ook tentoonstellingen en exposities voor anderen. Vaak ook op terugkerende basis, zoals voor talentvolle amateurfotografen in het jaarlijkse PhotoOp, in Den Haag en Malmø. 
Mijn diensten omvatten: 
•    Het vinden en huren van de geschikte ruimte, het plannen van de ruimte en het maken van schema’s voor het zg. inhangen. 
•    Bij groepsexposities zorg ik ervoor dat de verschillende genres bij elkaar passen, dat de verschillende deelnemers gelijk worden vertegenwoordigd met hun werk en dat de galerie altijd voldoende bemand is.
•    Heldere communicatie met exposanten en verhurende partijen om zeker te zijn dat alles duidelijk is. 
•    Ik geef een tentoonstelling een professionele uitstraling, regel de catering en zorg voor een passende en feestelijke opening. Tijdens de tentoonstelling zelf zorg ik ervoor dat alles op rolletjes loopt. 
•    Ik netwerk en promoot het evenement om het eventuele merk goed op te bouwen.

Over Charlie Taylor Photography

Ik groeide op als kustwachtdochter aan de rand van een klif in North Devon, Engeland. Mijn allereerste ervaring met fotografie was in de donkere kamer op de middelbare school. Ik was ademloos gegrepen door het langzaam verschijnen van de afbeelding, door de chemicaliën die reageerden met het negatief… en vervolgens het ophangen om te drogen, terwijl de magie haar werk deed.
Ik herinner me ook een moment op mijn veertiende, toen ik aan het eind van het strand zat, wachtend op het beeld dat ik in mijn hoofd had, dat ik wilde vangen. Ik heb er uren gezeten, tot grote ergernis van mijn ouders, maar ik kreeg wat ik wilde en de foto in kwestie heeft me samen met mijn camera jaren vergezeld terwijl ik door de wereld trok.
Als ik niet achter de camera sta, ben ik aan het tuinieren - fijn bij mijn interesse in macro fotografie. Daarnaast fiets ik supergraag en vanwege mijn liefde voor de zee vind je me vaak aan het strand. Soms zelfs zonder camera. Ik denk dat het belangrijk is de schoonheid van de natuur in haar puurste vorm te beleven.
Ik hou ervan een ongewoon perspectief te vinden vanwaar uit ik een foto neem. Dat verandert de manier waarop je naar dingen kijkt. Dat is wat ik ook in mijn fotografie wil brengen.


Charlie Taylor Photography

Charlie Taylor

Koningin Julianalaan 97
2273 JC Voorburg

Expositie-organisatie