Balans- & allergiebehandelingen

Pure Being, praktijk voor innerlijke groei
Voorburg

Toegepaste kinesiologie werkt met het lichaam als uitgangspunt. Uiteenlopende klachten kunnen behandeld worden. Zoals emotionele en lichamelijke onbalans, allergieën, stress, vermoeidheid enz.

Toegepaste kinesiologie werkt met het lichaam als uitgangspunt. Uiteenlopende klachten kunnen behandeld worden. Zoals emotionele en lichamelijke onbalans, allergieën, stress, vermoeidheid enz. Toegepaste kinesiologie werkt met spiertesten. Deze spiertesten worden op het lichaam uitgevoerd en geven direct toegang tot het onderbewuste. Dit betekent dat er op een diep niveau gekeken kan worden naar de onbalans die in het lichaam is ontstaan. Ook zeer geschikt voor kinderen.

Over Pure Being, praktijk voor innerlijke groei

Mijn naam is Marjolein Zeelenberg. Ik ben 49 jaar en woon samen met mijn vriend en 2 kinderen in Voorburg. 

Als 19-jarige ben ik begonnen met mijn zoektocht. Omdat ik regelmatig ziek was, ben ik gaan onderzoeken hoe ik dit kon veranderen. In de loop van de jaren heb ik veel diverse opleidingen en cursussen gevolgd. Ik kwam erachter dat mijn gevoelige lichaam een signaal gaf als er iets dwarszat. Dat vond ik heel vaak zeer vervelend. Ik was dan ook vaak ziek (migraine, vermoeidheid, darmproblemen, voedselintolernaties). Het is een tocht van vallen en opstaan. Telkens weer nieuwe inzichten :) .

Gelukkig kan ik nu mijn gevoelige lichaam als hulp zien. Mijn lichaam geeft namelijk precies aan wat ik nodig heb. Ik ben erachter gekomen dat mijn lichaam mijn kompas is. Samen met mijn sensitiviteit en praktisch vermogen gebruik ik dit in mijn praktijk.

Mijn lichaam is één aspect van mijn ontdekkingstocht. Anderzijds ben ik in de afgelopen 30 jaar vele aspecten tegengekomen uit mijn verleden die mij gevormd hebben tot wie ik nu ben. Ik heb veel trauma's mogen helen in mezelf op allerlei verschillende manieren. Dit helpt mij in mijn praktijk omdat ik zelf zo goed weet waar de ander doorheen gaat. 


Pure Being, praktijk voor innerlijke groei

Marjolein Zeelenberg

Oosteinde 293
2272 AE Voorburg

Balans- & allergiebehandelingen