Proeverij, diner en lunch

De Bourgondische Diëtist
Den Haag

Lunchoverleg, diner met vriendinnen, proeverijtje om informeel zaken te doen, hapjes en drankjes om iets te vieren in een andere omgeving: in Charlottes kookstudio in Bezuidenhout is het stijlvol en heerlijk genieten.

Lunchoverleg, diner met vriendinnen, proeverijtje om informeel zaken te doen, hapjes en drankjes om iets te vieren in een andere omgeving: in Charlottes kookstudio in Bezuidenhout is het stijlvol en heerlijk genieten. Geregeld zijn er ook diners en lunches op inschrijving: vraag informatie via de website.

Over Charlotte Warner

Kookgek, auteur, kookdocent, chefkok, diëtist, orthomoleculair voedingskundige en levensgenieter… voor Charlotte Warner kan het prima elke dag feest zijn. Juist wanneer je aan een gezonder gewicht of leefstijl moet werken, is het des te belangrijker alles een beetje lollig te houden. Waar zou je het anders voor doen?

Bij Charlottes lezingen vallen de schellen je van de ogen: wat vroeger goed was, is vaak niet meer wat het lijkt. Charlotte onthult in heldere, overtuigende taal en met een flinke portie humor de do's en don'ts van de voedingsleer. Dat levert inspirerende lezingen op over fabeltjes rond voeding en het effect van lekker genieten.


De Bourgondische Diëtist

Van Hoytemastraat 13
2596 EM Den Haag

Proeverij, diner en lunch