Chakra- en energiereading

Pure Being, praktijk voor innerlijke groei
Voorburg

Het gaat over wie jij echt bent en wat je van daaruit werkelijk wilt. Een reading vertelt waar je jezelf nog belemmert en daardoor nog niet helemaal jezelf bent.

Het gaat over wie jij echt bent en wat je van daaruit werkelijk wilt. Een reading vertelt waar je jezelf nog belemmert en daardoor nog niet helemaal jezelf bent. Een reading geeft je inzicht in waarom jij de dingen doet zoals je ze doet. Verder stimuleert een reading om je nieuwe stappen te zetten in je leven. Tevens krijg je meer kijk op welke wijze en op welk gebied in je leven deze stappen wil zetten. Tijdens een reading ontvang je ook praktische tips die je kunt toepassen in je dagelijk leven.

Over Pure Being, praktijk voor innerlijke groei

Mijn naam is Marjolein Zeelenberg. Ik ben 49 jaar en woon samen met mijn vriend en 2 kinderen in Voorburg. 

Als 19-jarige ben ik begonnen met mijn zoektocht. Omdat ik regelmatig ziek was, ben ik gaan onderzoeken hoe ik dit kon veranderen. In de loop van de jaren heb ik veel diverse opleidingen en cursussen gevolgd. Ik kwam erachter dat mijn gevoelige lichaam een signaal gaf als er iets dwarszat. Dat vond ik heel vaak zeer vervelend. Ik was dan ook vaak ziek (migraine, vermoeidheid, darmproblemen, voedselintolernaties). Het is een tocht van vallen en opstaan. Telkens weer nieuwe inzichten :) .

Gelukkig kan ik nu mijn gevoelige lichaam als hulp zien. Mijn lichaam geeft namelijk precies aan wat ik nodig heb. Ik ben erachter gekomen dat mijn lichaam mijn kompas is. Samen met mijn sensitiviteit en praktisch vermogen gebruik ik dit in mijn praktijk.

Mijn lichaam is één aspect van mijn ontdekkingstocht. Anderzijds ben ik in de afgelopen 30 jaar vele aspecten tegengekomen uit mijn verleden die mij gevormd hebben tot wie ik nu ben. Ik heb veel trauma's mogen helen in mezelf op allerlei verschillende manieren. Dit helpt mij in mijn praktijk omdat ik zelf zo goed weet waar de ander doorheen gaat. 


Pure Being, praktijk voor innerlijke groei

Marjolein Zeelenberg

Oosteinde 293
2272 AE Voorburg

Chakra- en energiereading