Familieopstellingen, een bewustwordingsproces

Energypraktijk
Leidschendam

Familieopstellingen is een bewustwordingsproces waarbij je eigen autonomie versterkt wordt. Door de inzichten die je verwerft middels opstellingen leer je de innerlijke glimlach, de compassie en mildheid in jezelf te herkennen en weer toe te passen.

Familieopstellingen 
is een bewustwordingsproces waarbij je eigen autonomie versterkt wordt. Je leert het onderscheid tussen overgenomen gevoelens en je eigen gevoelens. Door onderzoek in het veld van de epigenetica weten we dat we vele generaties aan genen bij ons dragen dus ook heel veel aan informatie. De inzichten die je verwerft middels opstellingen zorgen ervoor dat je de innerlijke glimlach, de compassie en mildheid in jezelf weer herkent en weet toe te passen.

Lichaamswerk en wellness massage
is belangrijk om je weer thuis te voelen in je eigen lijf. Als ayurvedisch practitioner geef ik wellness massage om je eindelijk eens diep te ontspannen. Tijdens de massage vinden er allerlei processen plaats die je steeds dichter bij jezelf brengen, In combinatie met familieopstellingen kun je bij Energypraktijk terecht voor diverse vraagstukken.  
Als therapeut, coach en sjamaan, pas ik het lichaamswerk toe om diepe innerlijke persoonsprocessen te begeleiden.
 

Over Energypraktijk

Na wat omzwervingen ben ik nu een vrijgevestigd therapeut, expert in psychotrauma, expert in interculturele opstellingen en ayurveda. Niet alleen mijn eigen ervaringen en afkomst als Indo, maar ook die van anderen, vormen de basis voor mijn huidig holistisch werken.
Voortdurend doe ik nieuwe inzichten op en integreer ik onder andere in mijn coaching.
Maandelijks organiseer ik familieopstellingen met het thema 'Echo's uit de gordel van smaragd'. Daarnaast ben ik als gids, als coach, beschikbaar voor vragen op het gebied van leven met eigen autonomie terug in de familieschoot. Zonder angst of géne jezelf kunnen en mogen zijn.
Hierbij maak ik gebruik van westerse en oosterse inzichten en technieken gecombineerd met lichaamswerk en massage. 


Energypraktijk

M.M. van Doorn

Veursestraatweg 185
2264EG Leidschendam

Familieopstellingen, een bewustwordingsproces