Training en coaching van bewustzijn

Diyavision Action by Choice
Den Haag

Diyavision Action by Choice biedt onder meer workshops, trainingen, meditaties en coaching. Ik heb het geluk gevonden om diepe innerlijke processen aan te gaan en mezelf steeds meer te helen. Ik help jou om rustig thuis te komen bij jezelf.

Coaching, Meditatie, Training en Workshops:

KOM TERUG BIJ JEZELF
We werken aan het herstellen van de verbinding met jezelf. We schonen jouw energetisch systeem op, verwijderen blokkades en karmische banden die jou niet meer dienen.

VERRIJK JEZELF MET INZICHTEN
Bij het herstelproces komen als vanzelf onderwerpen naar boven drijven die jouw aandacht nodig hebben. Wat is de reden dat bepaalde omstandigheden steeds in je leven terugkeren.

​ONTDEK JOUW WARE POTENTIE
Wie zichzelf kent, kent het universum. Ontvang verschillende activaties waarmee je jezelf verder kunt ondersteunen in jouw persoonlijke proces, jouw persoonlijke meesterschap.

Kijk op mijn website voor de data van de Holy Trinity Avond. Deze avond is bedoeld om te ervaren.

Over Diyavision Action by Choice

Hoi! Fijn dat je Diyavision hebt gevonden! Ik ben Usha en sinds een aantal jaren ben ik volledig in de ban van alles wat met innerlijke bewustwording te maken heeft.

Tijdens mijn intense zoektocht naar de essentie van mijn bestaan zijn spirituele en energetische aspecten samengekomen en heb ik mijn passie ontdekt. Na afronding van mijn MEAO opleiding heb ik ervoor gekozen om de weg van de minste weerstand te kiezen niet wetende dat lessen volgen goedschiks of kwaadschiks. 

Ik ben door diepe processen gegaan en mijn missie is om onnodig lijden te helpen transformeren naar kracht. In mijn logo is een gladiool verwerkt: deze staat symbool voor het belangrijk moment waarin ik aan het begin van mijn spirituele pad stond die nu tot uiting komt in de buitenwereld.

Wanneer jij onafhankelijk én vanuit je eigen kracht je eigen pad wilt bewandelen en hulp kunt gebruiken bij de innerlijke bewustwording, dan zie ik je graag! 

Hartelijke DiyaGroet,
Usha Nirandjan


Diyavision Action By Choice

Usha NIrandjan

Tedingeroord 15
2493 ZE Den Haag

Training en coaching van bewustzijn