Kinga's Creative corner

Mindful Keramiek Workshops voor Vrouwen en Kinderen / Vrouwencir
Rijswijk

Mijn specialisatie is Holistische Schoonheidstherapie. Volgens de holistische visie ben je een eenheid: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Past dit bij elkaar dan ben je in Harmonie. Spreekt het aan, dan ben je van harte welkom in mijn salon!

Bij de behandelingen worden uitsluitend 100% Natuur en Bio en Vegan producten gebruikt.

Ik gebruik geen chemische toevoegingen, alles is op natuurlijke basis! Ik vind heel erg belangrijk dat ik niet alleen de huid behandel maar kijk ook naar de mens zelf. Zo kan ik zelf de producten samenstellen zodat u een totale ontspanning ervaart tijdens de behandeling.

​Ik werk ongeveer met  40 verschillende essentiële oliën en 5 verschillende basisoliën.

Aromatherapie huidverzorgingsproducten worden op maat gemaakt! Dit betekent dat ik de producten zelf samenstel en aanpas op uw huid!
U kunt bij mij ook terecht voor Lichaamsverzorgingsproducten en ook als u problemen heeft met ACNE, ECZEEM, Psoriasis

Alle producten zijn: Parabenen vrij, dierproefvrij, siliconenvrij

Over Mindful Keramiek Workshops voor Vrouwen en Kinderen / Vrouwencir

Mijn naam is Kinga Parajdi en ik ben Holistisch Schoonheidstherapeut en organiseer retraites in Hongarije aan het Balatonmeer in Siofok-Sosto.

Ik kom uit Boedapest en inmiddels woon ik al 26 jaar in Nederland .De opleiding voor schoonheidsspecialiste heb ik in Boedapest voltooid 29 jaar geleden na de gymnasium. Van kleins af aan ging ik met mijn moeder mee en zei dat ik ooit schoonheidsspecialiste wil worden. Na 2 jaar werken in het centrum van Boedapest, heb ik besloten om mijn eigen weg te gaan en mijn eigen salon geopend. Tijdens mijn opleiding in Boedapest heb ik het geleerd om zelf producten te maken in de laboratoria op school. Ik vond het altijd fascinerend hoe een gezichtscrème wordt gemaakt. Daarom heb ik besloten ook hier in Nederland met mijn eigen producten te werken die ik zelf samenstel! Geur is voor iedereen heel persoonlijk en daarom maak ik de gezichts- en lichaamsverzorging producten in samenspraak met u.

Gepersonaliseerde gezichtsoliën worden alleen na een persoonlijke ontmoeting gemaakt!

U bent van harte welkom om een behandeling met Aromatherapie in de schoonheidssalon te ervaren!

Korte informatie over de de retraite: 

Ik kom al vanaf mijn geboorte naar deze plek om vakantie te vieren en als klein kind vond ik het een magische plek. Het Balatonmeer heeft speciale trillingen en onder de spirituele mensen is het dan ook een graag bezochte plek.

In 2014 had ik het idee al om hier retraites te gaan geven, maar nu kon ik echt pas vormgeven met de juiste collega's om me heen.

Iedereen die les of workshop gaat geven ken ik al jaren en we hebben een hele mooie vriendschap met elkaar waar we onze passie kunnen delen, voor aromatherapie, spiritualiteit, yoga en kunst.

Graag wil ik jullie uitnodigen om dit pad samen met ons te bewandelen, zodat jullie vol met inspiratie, nieuwe inzichten, kracht en motivatie terug kunnen keren naar Nederland,

Kinga Parajdi

 


Kinga´s Choice

Kinga Parajdi

Kerklaan 82
2282CM Rijswijk

Kinga's Creative corner