Individuele coaching en counselling

IndivForte Stressvermindering en Mindfulness Zoetermeer
Zoetermeer

Ik begeleid je graag bij het vinden en hervinden van eigen kracht en wijsheid.

Voel je je onrustig? Wellicht ook wat somber? Zo’n onbestemd gevoel? Je zit niet lekker in je vel. Op zich niets mis mee. Dit overkomt iedereen weleens. Het wordt pas lastig als dit langer aanhoudt en het je belemmert in jouw dagelijks functioneren. Soms is het duidelijk wat de oorzaak is van dit ontevreden gevoel. Soms weet je niet wat jou dit rotgevoel geeft. Je voelt je ongelukkig en weet niet waarom?

Individuele coaching en counselling geven jou in eerste instantie de mogelijkheid jouw verhaal te vertellen … zonder consequenties … zonder goedbedoelde adviezen. Goedbedoelde adviezen van familie en vrienden zijn waardevol. De keerzijde kan zijn dat deze adviezen juist meer verwarring geven. Ik geef je geen adviezen. Ik zeg niet wat je moet doen. Dat weet je namelijk zelf. Het antwoord waar jouw onrust vandaan komt, zit in jou. Wat ik doe is je begeleiden om het vertrouwen in jezelf te herstellen. Ieder mens is krachtig. Ieder mens is wijs. Ik begeleid je naar het vinden of terugvinden van eigen kracht en wijsheid.

  Spreekt het bovenstaande jou aan? Herken je hierin een behoefte aan begeleiding? Maak gerust een afspraak voor een intakegesprek. Samen onderzoeken we jouw hulpvraag en hoe ik van toegevoegde waarde kan zijn voor jou. Een intakegesprek duurt 1,5 uur en vindt plaats aan de Zegwaartseweg 4 in Zoetermeer of aan de Oude Rijn 79 in Leiden.

  Over IndivForte Stressvermindering en Mindfulness Zoetermeer

  Esther van der Sluis, coach | counsellor | Mindfulnesstrainer MBSR/MBCT

  Mijn overtuiging is dat ieder mens krachtig is. Vanuit dit geloof begeleid ik mensen bij het (her)vinden van innerlijke rust, eigen kracht en wijsheid. Het geeft mij voldoening als ik mensen kan bijstaan tijdens of na een moeilijke, stressvolle periode, en mensen kan helpen hun leven meer betekenis te geven. Werkgerelateerde stressklachten en stressklachten, ontstaan door stressvolle gebeurtenissen, zoals het overlijden van een dierbare, een ernstige ziekte, echtscheiding, verhuizing, ontslag, burnout en meer …

  Ik ben 25 jaar ondernemer en heb 10 jaar gewerkt als manager in het bedrijfsleven. Ik kan niet zeggen dat de jaren als ondernemer mijn voorkeur hebben, boven de jaren als werknemer voor een organisatie. Beide heb ik nodig gehad om kennis te vergaren en ervaring op te doen, die mij nu in staat stellen dit inspirerende vak in vrijheid te mogen uitoefenen.

  Wat maakt mijn begeleiding uniek? 52 jaar levenservaring, 35 jaar werkervaring, vakopleiding en tijdens individuele trajecten en Mindfulnesstrainingen kunnen werken met zachtheid en acceptatie enerzijds èn confrontatie en uitdaging anderzijds. Ik schroom niet mijn cliënten op respectvolle wijze een spiegel voor te houden.

  Ik ben tevens counsellor, wat inhoudt dat ik aan dieperliggende emotionele problemen kan werken; vergelijkbaar met een psycholoog. Bovendien ben ik opgeleid tot Mindfulnesstrainer. Ik geef trainingen/workshops vanuit Mindfulness Based Stress Reduction en Mindfulness Based Cognitive Therapy. Cliënten geven mij terug dat ik rust uitstraal, waardoor mensen het gevoel hebben dat er op een open manier naar ze geluisterd wordt.


  IndivForte Stressvermindering en Mindfulness Zoetermeer

  Esther van der Sluis

  Zegwaartseweg 4 (hoofdvestiging)
  2712 PM Zoetermeer

  Lid van beroepsvereniging

  Individuele coaching en counselling

  Wat doe ik nog meer?

  14dec
  Training
  8-weekse Mindfulnesstraining MBCT Intenser en bewuster leven
  Zoetermeer
  ONLINE en LIVE TRAININGEN! Vergoeding door zorgverzekeraar! Ik ben gecertificeerd lid van de VVM en de VMBN (lidmaatschap categorie 1). Ik werk o.a. met plexiglasschermen, zodat ik iedereen CORONA-VEILIG op mijn locatie kan verwelkomen!
  04nov
  Training
  8-weekse Mindfulnesstraining MBCT Intenser en bewuster leven
  Zoetermeer
  ONLINE EN LIVE TRAININGEN! Vergoeding door zorgverzekeraar! Ik ben gecertificeerd lid van de VVM en de VMBN (lidmaatschap categorie 1). Ik werk o.a. met plexiglasschermen, zodat ik iedereen CORONA-VEILIG op mijn locatie kan verwelkomen!
  28nov
  Retraite
  Mindfulness Stiltedag
  Zoetermeer
  Ervaar hoe bevrijdend het alleen al is een dag zonder smartphone door te brengen. In stilte kun je echt tot rust komen. Stilte brengt focus … het maakt ons mindful.
  Stressmanagement
  Individuele stresscoaching en stresscounselling
  Zoetermeer
  Voel je je onrustig? Druk in je hoofd? Lukt het niet meer om te ontspannen? Vergeet je steeds vaker dingen? Maak je de laatste tijd fouten in je werk? Kun je je moeilijk concentreren, waardoor je langer werkt? Lees dan verder ....
  12dec
  Training
  Mindfulness Opfrisochtend
  Zoetermeer
  Een heerlijke zondagochtend .... helemaal voor jou .... om jouw Mindfulnessbeoefening weer op te pakken of te intensiveren!
  Mindfulness & Compassie
  Mindfulnesstraining | individuele mindfulnesscoaching en counselling
  Zoetermeer
  Mindfulness werkt! Wetenschappelijk aangetoond. Je traint letterlijk je hersens. Door dagelijks 30 minuten Mindfulness in je leven te integreren, verandert de samenstelling van je hersens. Hoe mooi is dat? Je gaat anders in het leven staan.
  24okt
  Training
  Mindfulness vervolgtraining: Inspiratiedag
  Zoetermeer
  Bij jouw eerste Inspiratiedag krijg je een prachtig Mindful Kompas levensboek cadeau t.w.v. € 20. Een inspirerend hulpmiddel om jouw Mindfulnessbeoefening nog meer in jouw leven te integreren.