Intuïtief Coach

Puur Snel - Puur by Mo
Rijswijk

Intuïtief Coach Deze manier van coachen kan bij diverse problemen en uitdagingen leiden tot belangrijke inzichten en antwoorden over wat jij op dat moment nodig hebt. Zoals burn-out klachten, of wanneer je op een kruispunt in het leven staat.

Van acteur naar regisseur

Je levenspad vertelt het verhaal van je leven en is jouw persoonlijke gereedschapskist waarmee je creëert. En het levensscript geeft inzicht waarom je doet wat je doet en dat fascineert mij als coach. Het onderwerp komt vanuit de principes van de Transactionele Analyse en stelt dat dit levensscript jouw onbewuste levensplan is. Als intuïtief coach maak ik hier dan ook graag gebruik van, iedereen heeft een verhaal. Iedereen ervaart dat op zijn of haar eigen manier. Graag neem ik je mee op jouw levenspad om van acteur naar regisseur te gaan. Het onbewuste weer bewust te maken om op die manier patronen te leren doorbreken en eventuele obstakels op te ruimen. 

Door intuïtief coachen toe te passen begeleid ik jou om in contact te komen met jouw onderbewuste, het innerlijk weten. Intuïtie en ratio vullen elkaar hierbij aan. Ik ben heldervoelend, helderwetend en helderhorend dit helpt het onbewuste naar boven te brengen en dan door te pakken met het ratio, door dit te bespreken en hierop te coachen.

Over Puur Snel - Puur by Mo

Wie ben ik?

Moeder van een zoon en een dochter en inmiddels oma van een prachtige kleindochter. Het grootste gedeelte van mijn leven heb ik op Curaçao gewoond. Een mix van culturen en talen waarvan ik heel veel geleerd heb. Door mijn gemixte achtergrond, mijn vaardigheden als communicatietrainer en creatief ondernemer kan ik mij heel makkelijk verplaatsen in de ander. Vanaf jonge leeftijd kon ik al dingen 'zien' en 'horen'. Ik ben heel lang afgesloten geweest omdat je dan toch als anders gezien wordt, en als kind en jong volwassene wilde ik dat niet. Nu ben ik dankbaar hiervoor, het heeft me veel gebracht en ik kan het heel mooi inzetten tijdens het coachen. Mijn missie is het verbinden van mensen, de verbinding tussen hoofd en hart. Boodschappen mogen doorgeven en op zachte wijze een spiegel voorhouden zodat je weer verder kan. Ook ik blijf continu werken aan mijn eigen persoonlijke groei, door o.a. het lezen van boeken en het luisteren naar podcasts. Door continu te reflecteren en te luisteren naar anderen en horen wat er niet gezegd wordt. Iedereen heeft een verhaal en een rugzak, een levensscript. Die van mij zet ik graag in zodat ik anderen op weg kan helpen. Ik ben beelddenker en erg visueel ingesteld. Zo kan ik dan ook goed vertalen wat ik zie en hoor tijdens een gesprek of sessie. Al deze tools gebruik ik tijdens mijn sessies en consulten en maken elk consult weer anders en uniek.


Puur Snel

Monique Snel

Geestbrugkade 32
2281CX Rijswijk

Intuïtief Coach