Danscoaching - kom in contact met de wijsheid van je lichaam via beweging en muziek

Linda Hennig-Wijmer
Rijswijk

Jezelf goed kennen is de basis van een gelukkig leven. Ik bied je een veilige ruimte om stil te staan bij wat je voelt, denkt, doet en verlangt. Om zo uiteindelijk dichter bij jezelf te komen en de verandering die je beoogt te bereiken.

Coaching brengt dat je allerlei zaken die bij jou onbewust spelen, bewust maakt. Dat kan met woorden, dus in een gesprek, maar ook in beweging: met danscoaching! Bij danscoaching gaat het erom dat je je lichaam laat bewegen, en via die beweging nieuwe inzichten en persoonlijke groei ontdekt. Het maakt niet uit of je nog nooit hebt gedanst.

In beweging gebruik je een ander deel van je brein dan je gebruikt om te denken. Je ervaart fysiek waar je aandacht aan mag geven. Je voelt je grenzen, je emoties, je weerstand, je moeheid, je opgekropte emoties, enz.

Je ontdekt hoe beweging je kan helpen emotionele blokkades los te laten, zelfvertrouwen te vergroten en innerlijke groei te stimuleren. Je benut de wijsheid van je lichaam. En die is veel groter dan je denkt.

Een individuele sessie gaat als volgt:

 • in een sfeervolle zaal heb je alle ruimte voor jezelf.
 • bij de start van een sessie bespreken we je doel.
 • hierna volgt de opwarming, zodat je lichaam warm is en je goed op je gemak bent.
 • vervolgens ga jij op ontdekkingstocht en
 • eindig je met inzichten en het beeld wat in jouw leven en werk anders kan / mag.

Natuurlijk alles onder mijn begeleiding; ik zorg voor een sfeervolle en vertrouwde setting. Alles is goed!

Ik geef ook groepssessies waarin steeds andere thema's worden behandeld, zoals ruimte, grenzen, aarding, leunen/steunen, doorstroming. Een groep bestaat uit maximaal 12 personen. Locatie is een dansschool in Den Haag. 

  Over Linda Hennig-Wijmer

  De coaching praktijk Au Bord du Chemin is door mij gestart in 2018. Van origine ben ik een HR vakvrouw met passie voor verbinding en voor ontwikkeling. 

  Als coach onderscheid ik me door gewoon mezelf te zijn: iemand die vanuit oprechte belangstelling in een ander goed luistert en observeert. Die vanuit een sterk gevoel anderen weer in contact brengt met zichzelf, zodat zij hun natuurlijke balans weer vinden.
  Klanten voelen zich snel vertrouwd bij me. Ze ervaren rust, maar zien ook dat ik een spiegel kan voorhouden. Ze durven zich kwetsbaar op te stellen, mede doordat ik zelf open ben.

  Termen als rust, sensitief en doortastend kenmerken mijn stijl van coachen. Mijn waarneming en reflectie op alle niveaus gebruik ik om bij cliënten zelfbewustzijn te creëren, die de basis is voor de ontwikkeling waar zij naar streven.

  • Geboren (in 1964) en getogen in Rotterdam.
  • Getrouwd met Hans, moeder van 2 volwassen dochters.
  • In de westerse astrologie een leeuw, in de oosterse een draak, in Human Design een Reflector.
  • 25 jaar HR-advies ervaring in bedrijfsleven en overheid.
  • Focus op verbinding, coaching en ontwikkeling.
  • Ik ben Erkend Coach bij de StiR en gecertificeerd talent professional bij TMA.


  Au Bord du Chemin - coaching

  Linda Hennig-Wijmer

  Oranjelaan 19
  2281 GA Rijswijk

  Lid van beroepsvereniging

  Danscoaching - kom in contact met de wijsheid van je lichaam via beweging en muziek