De Zelfspot - Persoonlijke Ontwikkeling (activiteiten, coaching, podcast)

De Zelfspot
Den Haag

Dé spot van Scheveningen om te ontsnappen uit de dagelijkse drukte. Een koffiebar en woonkamer. Een plek met activiteiten en coaching vol inspiratie en persoonlijke ontwikkeling. We belichten positiviteit en brengen verbinding met jezelf en anderen.

De Zelfspot heeft als uitgangspunt 'het maken van verbinding met jezelf en anderen'. Het concept zit in de naam. Je zet de Spot op jezelf, het is een fijne plek én ons aanbod is speels, luchtig en leuk. De basis is een koffiebar in de Badhuisstraat met een studioruimte voor activiteiten en coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Wij zijn hard aan het bouwen om dit te realiseren. Ondertussen bieden wij al wel persoonlijke coaching en activiteiten aan buiten de deur én zijn wij actief met onze podcast (De Zelfspot, te vinden op Spotify).

Over De Zelfspot

Rens Vernij!

Deze sportfanaat en saxofonist is oprichter van De Zelfspot. Het is zijn missie om een omgeving te creëren waar men in verbinding staat met elkaar. Open en eerlijk zijn onder het genot van een kopje koffie, zo zou het moeten zijn. Rens is vaak te zien in de koffiebar waar je gewoon een praatje met hem kan maken, maar je kunt ook coaching bij hem volgen. Hij heeft een achtergrond als Orthopedagoog en ontdekt graag samen met jou of je doet waar je blij van wordt en helpt je bijsturen en actie ondernemen. Hij maakt ook de lekkerste koffietjes. Soms kijkt hij serieus, maar onder die blik zit een glinstering.


De Zelfspot

Rens Vernij

Badhuisstraat 198
2584HM Den Haag

Lid van beroepsvereniging

De Zelfspot - Persoonlijke Ontwikkeling (activiteiten, coaching, podcast)