Vitaliteitscoaching: samen werken aan meer energie, autonomie en richting in je leven!

VitaWorkx-byNuria
Den Haag

Samen ontdekken waar je tegenaan loopt en welke kleine of grote veranderingen je in je leven wilt en kunt doorvoeren. Doelen opstellen en actief stappen zetten in de richting van jouw doelen. Met kleine stappen kun je al een groot verschil maken!

Waarom vitaliteitscoaching voor vrouwen? 

Ik geloof dat iedere vrouw met een gevoel van energie, autonomie en richting in het leven kan staan. Helaas ervaren vrouwen vaak dat ze van alles “moeten” en dat wat ze “willen” lukt niet of komen ze niet aan toe. 

Je weet het vaak zo goed voor een ander, maar zelf… zien je door de bomen het bos niet meer. Daardoor voel je je moe, gestrest en ervaar je weinig rust en ruimte. Je blijft hangen in oude patronen en een vicieuze cirkel van denken in plaats van doen. 

Vitaliteitscoaching iets voor jou...?

  • Je wilt (weer) voor jezelf durven kiezen
  • Je wilt leren voelen wat je nodig hebt
  • Je wilt leven naar wat jij echt belangrijk vindt
  • Je wilt de energie en het zelfvertrouwen hebben om je dromen en doelen na te streven

In een vitaliteitscoachingstraject help ik jou je kwaliteiten en drijfveren helder te krijgen en meer rust, overzicht en duidelijkheid te creëren. Ik leer je met een open blik naar jezelf, anderen en het leven te kijken, zonder schuldgevoel liever voor jezelf te zijn en op de juiste momenten en manieren op te laden en te ontspannen. Ook leer ik je vaardigheden die je focus en wilskracht vergroten. Zodat je je weer de regie over je leven hebt, je energiek voelt en bewuste keuzes kunt maken.

Over VitaWorkx-byNuria

Ik ben een echte doener, praktisch, gedreven en resultaatgericht maar ook lief en empathisch. Mijn doel is ervoor te zorgen dat jij weer lekker in je vel zit, zin hebt om dingen te ondernemen en ruimte en voldoening in je leven ervaart. Ik combineer in mijn coaching mijn persoonlijke ervaring met mijn kennis als vitaliteitscoach, yogadocente en trainer.

Ik ben altijd nieuwsgierig geweest naar de wereld en de mens. Zo heb ik twee Internationaal gerichte hbo-studies gedaan, in het buitenland gestudeerd en gewerkt om uiteindelijk weer te settelen in het mooie Den Haag. Ik heb gewerkt in het toerisme en de horeca en in de events en communicatie. De laatste jaren heb ik mijn talenten ingezet om anderen te stimuleren en enthousiasmeren in de sport en yoga.

Ik leek een mooi en vitaal leven te hebben, maar ik ging steeds meer aan alles en daarmee ook mezelf twijfelen. Wat maakt het leven van het leven de moeite waard? Wat zou ik (anders) willen? En wat heb ik daarvoor nodig? Vragen die ik voor mijzelf heb moeten beantwoorden en die mij hebben doen stilstaan en nadenken over vitaliteit, wat veel meer is dan een (fysiek) gezond leven. 

In 2019 ben ik gestart met de opleiding Vitaliteitscoach bij Chivo Kennisinstituut Leefstijl & Vitaliteit. Inmiddels coach ik met veel enthousiasme en oprechtheid vrouwen die de keuze durven te maken dat ze het anders willen en begeleid ik ze in het (her)vinden van hun vitaliteit.


VitaWorkx-byNuria

Nuria Meijer

Van Blankenburgstraat 28
2517 XR Den Haag

Vitaliteitscoaching: samen werken aan meer energie, autonomie en richting in je leven!