coaching en counselling

Amazone Counselling
Den Haag

Wil jij je eigen gedrag en dat van anderen beter begrijpen? En andere keuzes kunnen maken in je eigen gedrag? Met Transactionele Analyse en Geweldloze Communicatie begeleid ik jou hier stap voor stap in.

Wil jij graag dat er iemand met je meekijkt, je een spiegel voorhoudt en je op weg begeleidt naar het leven dat je nastreeft? Bijvoorbeeld:

- rust vinden in vervelende dingen die in je verleden zijn gebeurt, en waar je nog last van hebt

- beter voor jezelf opkomen zodat niemand meer over jouw grenzen heen gaat

- weer open staan voor een liefdevolle relatie of beter omgaan met conflicten in je huidige relatie?

Het is maar een greep van de vragen die bij jou kunnen spelen. Met Transactionele Analyse en Geweldloze Communicatie en bovenal vanuit een gevoel van empathie en oprechte interesse, help ik jou verder. Vaak zie ik dat die vragen samenhangen met hoe je naar jezelf kijkt; we zullen dus ook onderzoeken hoe stevig jouw gevoel van eigenwaarde is ontwikkeld.

Transactionele Analyse werkt met de begrippen 'Ouder, Volwassene en Kind'; vanuit welke egotoestand gedraag jij je het meeste en zou je hierin ook andere keuzes kunnen maken? 

Geweldloze Communicatie helpt je om in harmonie en bewuster om te gaan met conflicten en moeilijke gesprekken. Met als resultaat minder escalatie en meer begrip voor jezelf en voor de ander.

Meer weten? Kijk op mijn site of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking (telefonisch of online).

 

Over Amazone Counselling

Mijn naam is Amanda Diemel. Opkomen voor jezelf en leven zoals je dat graag wilt is niet altijd makkelijk. Ik weet dat ook uit eigen ervaring. Juist daarom ondersteun ik jou graag in je persoonlijke ontwikkeling. Ik vind het belangrijk om je respectvol te behandelen. Ik daag uit waar nodig maar respecteer altijd jouw grenzen.

Heb je het gevoel dat ik iets voor je kan betekenen? Of heb je nog vragen? Neem dan contact op, ik luister graag naar je!

Ik heb mijn opleiding tot Counsellor in 2013 afgerond bij de Academie voor Coaching en Counselling. In 2021 rond ik een opleiding als Practitioner in de Transactionele Analyse af bij Corael opleidingen. Verder volg ik regelmatig workshops, trainingen en andere ontwikkelactiviteiten. Daarnaast volg ik supervisie bij een ervaren psychologe en intervisie met mede-professionals.

 


Amazone Counselling

Amanda Diemel

Noord West Buitensingel 18A
2518PA Den Haag

Lid van beroepsvereniging

coaching en counselling