Lifestyle Transformatie Coach - van onrust, verdriet en stress naar rust en vertrouwen

Infinity Power om dichter bij jezelf te komen
Wateringen

Onrust, Verdriet en Stress transformeren we naar Rust en Vertrouwen, zodat je meer energie hebt om te doen wat je wilt. Leer meer te leven vanuit je intuïtie en voel het vertrouwen dat alles weer mogelijk is. Maak jezelf en je leven weer compleet.

Lekker in je vel met rust en vertrouwen

Je hebt last van:

 • Onrust gevoelens
 • Langdurig verdriet
 • Stress klachten

Je wilt:

 • inzicht in je situatie
 • van je klachten af
 • ongewenste emoties loslaten
 • evenwichtig leven

Als je niet lekker in je vel zit merk je dat iedere dag en de uitdagingen die je hierdoor tegenkomt verdwijnen niet vanzelf. Niets doen betekent, het laten gebeuren. 

Met Lifestyle transformatie coaching gaan we samen op zoek naar de oorzaak van je gevoelens van ongemak. Een mens bestaat uit meerdere lagen en de diepste laag neemt de beslissingen. Op deze laag nemen we een kijkje en ruimen we op wat niet meer relevant is voor dit moment in je leven. Ik gun jou een energiek en evenwichtig, zonder belemmeringen. 

Ontdek wat voor jou mogelijk is! 

Zorg dat jij weer lekker in je vel zit. Maak een afspraak voor een Gratis Inspiratiegesprek en ontdek wat de mogelijk is in jouw speciefieke situatie. 

Wat levert persoonlijke begeleiding met mij jou op:

 • meer vertrouwen in jezelf
 • meer begrip over je eigen wensen 
 • meer tijd om te doen wat jij wilt
 • meer tijd voor familie en vrienden
 • meer energie en plezier

Kies vandaag, verander jouw leven. 

Het is een traject op maat en uniek gemaakt voor jou. Ik weet wat mogelijk is! Ga de uitdaging aan, maak keuzes die bij jou passen, los van externe factoren en invloeden uit je omgeving. 

Kies voor jezelf. Transformeer naar meer JIJ en ervaar meer Energie, Rust en Vertrouwen in je leven

Over Infinity Power om dichter bij jezelf te komen

Het is mijn Missie om Hét Verschil te maken in jouw leven, zodat jij jouw leven met rust, vertrouwen, inzicht en evenwicht kunt leven. 

Je leert loslaten, transformeren en verbinden op een manier die je nog niet eerder hebt ervaren. Hierdoor kom je dichter bij jezelf en heb je meer contact met je intuïtie. 

Mijn naam is Patricia Leenaarts, ik woon in Wateringen met mijn man, dochter en hond. Ik hou van lezen, wandelen, fietsen, zeilen, reizen, co-creëren en werken met mensen. Ik werk in combinatie online en offline.

Ik begeleid vrouwen die al stappen hebben gezet in persoonlijke ontwikkeling en verder willen ontdekken hoe ze kunnen transformeren naar meer energie, geluk en wijsheid en open staan voor alles wat mogelijk is. 

We werken toe naar meer Rust, Energie en Vertrouwen, waardoor meer Gezondheid en Vitaliteit ontstaat.

Je transformeert ongewenste situaties naar een positieve energie gevende situatie. We halen de emotionele lading eraf, waardoor het veel lichter aanvoelt en het niet langer een probleem vormt in je leven. 

Dat is Loslaten!

Ook jij hebt ongetwijfeld iets waar je al jaren mee rondloopt en waar je geen oplossing voor kunt vinden. Maak een afspraak voor een gratis Inspiratiegesprek. 

En download mijn Gratis e-book met 33 Vitalizers om dichter bij jezelf te komen. Het zijn eenvoudige praktische oefeningen opweg naar een andere manier en bewust leven.  

Ga aan de slag met jezelf, vind oplossingen om de rust en evenwicht in je leven te herstellen

Ga naar de website Patricialeenaarts. nl


Infinity Power

Patricia Leenaarts

Saliestraat 9
2292CR Wateringen

Lid van beroepsvereniging

Lifestyle Transformatie Coach - van onrust, verdriet en stress naar rust en vertrouwen