❤️ Training / coaching voor persoonlijk leiderschap in zelfacceptatie en zelfzorg door mannencirkels

Marco Kool
Den Haag

Stressmanagement en rollenspel trainer. Met training en coaching voor persoonlijk leiderschap in zelfacceptatie en zelfzorg door mannencirkels, rollenspellen, EFT en bedrijfssessies. Leven zonder stress en overprikkeling.

De top 3 diensten: 

  1. Mannencirkels
  2. 1 op 1 rollenspel coaching
  3. Stressmanagement EFT & PMR voor teams en bedrijven

Van bouwvakkers, personal trainers tot dokters. Mensen en organisaties die in de spiegel durven te kijken en op een moderne manier verder willen komen. Ik werk met effectieve en onconventionele methodes. Leren over jezelf doe je het beste in een omgeving waarin je verrast wordt en in actie komt. Want als je al weet wat het antwoord is, valt er weinig te leren. 

  • Twijfel je over jezelf en worstel je met keuzes maken?
  • Ervaar je spanningen in je lijf of vind je het lastig om tot rust te komen?
  • Merk je dat je snel geïrriteerd of boos bent en dit afreageert op je omgeving?

Doorbreek oude patronen. Met meer moed, passie & expressie kun jij je leven veranderen.

Over Marco Kool

Mijn naam is Marco Kool en ik organiseer The Hague Brotherhood. Na een zware periode door het overlijden van mijn vader in 2011 heb ik mijn leven omgegooid. Ik ben vanaf dat moment meer gaan doen wat me gelukkig maakt ipv wat ik geleerd heb te doen/zijn.

Ik werk met NLP, trainingsacteren, EFT, PMR, meditatieve technieken, motiverende gespreksvoering en provocatieve coaching. De basis die ik in mijn werk gebruik, is mijn integrale NLP life coach opleiding en theaterachtergrond. Hiernaast mijn baan op de OK en al mijn ervaringen en trainingen van de afgelopen 10+ jaar. 

Naast mijn werk op de operatiekamers, geef ik vanaf 2011 workshops en coaching. Dit heeft me geholpen mijn eigen proces aan te gaan. En ik daag je dan ook uit dit ook te doen.


Prikkel Coach Man - stressmanagement en rollenspelllen

Marco Kool

Stille Veerkade 25
2512 BE Den Haag

Lid van beroepsvereniging

❤️ Training / coaching voor persoonlijk leiderschap in zelfacceptatie en zelfzorg door mannencirkels